Κατά τον κ.Μητσοτάκη τα μνημόνια άρχισαν στην Ελλάδα το 2015! Πριν ήταν προθέρμανση; Βίντεο

Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι έχει μνήμη επιλεκτική και πάντως «κοντή». Στη Βουλή απόψε υποστήριξε μάλλον στα σοβαρά ότι η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια το 2015! Για το λόγου το αληθές…το βίντεο:

Σχολιάζοντας ο Κ. Μητσοτάκης τα όσα υποστήριξε στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας,

απευθυνόμενος έντονα προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας μαζί με τον κ. Βαρουφάκη και την υπερήφανη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του ’15 που όλοι θυμόμαστε». Πρόσθεσε μάλιστα ο πρωθυπουργός πως «καταλαβαίνω πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα του Ιουλίου του ’15 αλλά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πλήρωσε η χώρα και η μεσαία τάξη».

Η απάντηση του Α.Τσίπρα ήρθε και με ανάρτηση στο twitter:

Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια»! Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε. Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) November 22, 2021

The post Κατά τον κ.Μητσοτάκη τα μνημόνια άρχισαν στην Ελλάδα το 2015! Πριν ήταν προθέρμανση; Βίντεο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα