Μετά από τον εμπαιγμό του ΥΕΘΑ έρχεται και το τρολάρισμα του ΓΕΣ για τις στολές!!!

Όπως φαίνεται η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και ο Πρωθυπουργός, που όπου σταθούν και όπου βρεθούν διαφημίζουν τις πολλές παροχές που έχουν δώσει στα στελέχη των ΕΔ, βρίσκουν άξιους μιμητές στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι λοιπόν, ο νέος Επιτελάρχης του ΓΕΣ απέστειλε έγγραφο με το οποίο διατάσσει τον έλεγχο  όλων των στολών των στελεχών προκειμένου να είναι «προσαρμοσμένες στα σωματομετρικά στοιχεία του προσωπικού» και να μην προκαλούνται «δυσμενή σχόλια» και «λανθασμένες εντυπώσεις»

σε βάρος της «πραγματικής εικόνας των ΕΔ».

Το έγγραφο αυτό ήδη έχει προκαλέσει τουλάχιστον μειδιάματα στα στελέχη τα οποία αναρωτιούνται:

1. Γνωρίζει ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ κάθε πότε χορηγούνται στολές στα στελέχη ;

2. Γνωρίζει ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ κάθε πότε χορηγείται ύφασμα στα στελέχη;

3. Γνωρίζει ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ πόσο κοστίζει η ραφή της στολής σε ιδιωτικό ραφείο ;

4. Γνωρίζει ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ κάθε πότε χορηγούνται άρβυλα στα στελέχη και για ποιο λόγο δεν έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα τα άρβυλα νέου τύπου, τα οποία τα φορούν μόνο κάποιοι Ανώτατοι Αξιωματικού (από τον βαθμό του Υποστρατήγου και πάνω);

5. Τέλος, γνωρίζει ο νέος Επιτελάρχης του ΓΕΣ, ο οποίος ήταν Διοικητής της ΣΣΕ ως Υποστράτηγος και θα έπρεπε να γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει στην Σχολή που διοικούσε μέχρι πριν από λίγο καιρό,  ότι οι νέοι Ανθυπολοχαγοί πριν ακόμα ορκιστούν και παραλάβουν το ξίφος από τον/την ΠτΔ είναι ήδη χρεωμένοι με 450 Ευρώ, δηλαδή το κόστος των στολών τους, λες και το ΓΕΣ δεν μπορεί να πληρώσει περίπου 90.000/έτος για τις στολές των νέων Ανθυπολοχαγών, την ώρα που ακούμε για προμήθειες δισεκατομμυρίων ; 

Όπως φαίνεται η νέα ηγεσία του ΓΕΣ εφαρμόζει τη λογική του «γιατί είσαι ακούρευτος και αγυάλιστος», θέλοντας να προκαλέσει και να «στριμώξει» τα στελέχη, την ίδια ώρα που δεν ενημερώνει για θέματα όπως:

-Το πότε θα ξεκινήσει η πληρωμή των κουτσουρεμένων νυκτερινών.

-Το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα ευτράπελα στο ΜΤΣ, στο ΔΣ του οποίου μετέχουν ε.ε. Ανώτατοι Αξιωματικοί του ΓΕΣ και άλλα πολλά για τα οποία θα επανέλθουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και των ΕΔ γενικότερα τιμούν την στολή που φορούν και φροντίζουν για την άριστη εμφάνισή τους, παρά τις δυσκολίες που αναφέρθηκαν παραπάνω και παρά τον εμπαιγμό που δέχονται καθημερινά εδώ και καιρό.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά όλα είναι θέματα προτεραιοτήτων, στις οποίες δεν χωρά το προσωπικό…..

The post Μετά από τον εμπαιγμό του ΥΕΘΑ έρχεται και το τρολάρισμα του ΓΕΣ για τις στολές!!! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα