Κορονοϊός: «Στις εκκλησίες δεν κολλάει» ,το λέει και ο πρωθυπουργός και …ο Θεός βοηθός

Οι νεκροί από τον κορονοϊό αυξάνονται κάθε μέρα, οι ιατροί φωνάζουν για τη νέα μεγάλη πίεση που δέχεται το δημόσιο σύστημα υγείας, οι ΜΕΘ γεμίζουν, τα κρούσματα «σπάνε» αρνητικά ρεκόρ…Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ακόμη και σ΄ αυτή τη δραματική κατάσταση φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει και άλλα κριτήρια για τη διαχείριση της κρίσης πλην των υγειονομικών και των οικονομικών…

Αυτούσια αποσπάσματα απ΄  όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στο Mega:

•«Σε ό,τι αφορά στην

κριτική, που δέχεται για την είσοδο των πολιτών στις εκκλησίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση πέρσι τις έκλεισε και ότι το 2020 δεν κάναμε Πάσχα. «Ο κ. Τσίπρας αφού με πέρασε γενεές δεκατέσσερις και με κατηγόρησε για όλα τα στραβά στην πανδημία, έκανε μια πρόταση για την υποχρεωτικότητα του τεστ, του πιστοποιητικού στις εκκλησίες. Οι εκκλησίες είναι ανοικτοί χώροι λατρείας. Ίσως ο κ. Τσίπρας δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να μπει σε μία εκκλησία να ανάψει ένα κερί, να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κανείς να τον ελέγξει», σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι υπάρχει ζήτημα πολιτικοποίησης της πανδημίας και ότι εκτυλίσσεται ένα παιχνίδι προς άγρα ψήφων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως στην είσοδο στις εκκλησίες πολλές φορές δεν υπάρχει κανείς και πως αν υπήρχε τρόπος να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο θα ήταν σύμφωνος».

• «Αναφορικά με τις εκτιμήσεις που γίνονται περί 10.000 ή και περισσότερων κρουσμάτων ημερησίως τόνισε πως δεν πρέπει να μετράμε τα κρούσματα με 400.000 τεστ ημερησίως αλλά τη θετικότητα και την πίεση στο σύστημα υγείας. «Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα αντοχές στο σύστημα υγείας και είμαι σίγουρος ότι θα τα βγάλουμε πέρα και με αυτό το κύμα γιατί όλα τα κύματα φτάνουν κάποια στιγμή στην κορύφωσή τους. Εκτιμώ ότι τα μέτρα που έχουμε πάρει σήμερα είναι απολύτως επαρκή», σημείωσε και διαβεβαίωσε ότι «τώρα που έχουμε τα εμβόλια δεν θα κλείσουμε», επεσήμανε ο πρωθυπουργός. Δήλωσε, μάλιστα, ενοχλημένος όταν ακούει «ότι δήθεν έχουμε ρίξει λευκή πετσέτα», ενώ αναρωτήθηκε τι πάει να πει επιτροπή κοινής αποδοχής. «Να ζητάμε κομματικά πιστοποιητικά από τους επιστήμονες; Μιλάμε με τους καλύτερους επιστήμονες στη χώρα μας και από το εξωτερικό. Δεν συμφωνούν πάντα μεταξύ τους αλλά καταλήγουν σε μία θέση», σημείωσε».

Μας τα είχε πει από νωρίς ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Δεν είπε κάτι διαφορετικό ο πρωθυπουργός κι αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό. Το συμπέρασμα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού για την πανδημία είναι ότι όντως πρέπει να ανάψουμε ένα κεράκι ,μήπως και μας φυλάξει ο Θεός. Ας το κάνουμε όμως σπίτι μας ,γιατί ως γνωστόν ο Θεός είναι παντού…

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: «Στις εκκλησίες δεν κολλάει» ,το λέει και ο πρωθυπουργός και …ο Θεός βοηθός

Μητσοτάκης κατά Μητσοτάκη για την αστυνομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Άλλο εκκλησία, άλλο κομμωτήριο

The post Κορονοϊός: «Στις εκκλησίες δεν κολλάει» ,το λέει και ο πρωθυπουργός και …ο Θεός βοηθός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα