«Κατέβασαν» τη διακαναλική παρουσίαση κόμματος! Τι καταγγέλει η Κοινωνία Αξιών-Φιλελεύθερη Συμμαχία

Η πολιτική σύμπραξη της Κοινωνίας Αξιών με την Φιλελεύθερη Συμμαχία ζητά τη ψήφο των πολιτών. Οι επικεφαλής του σχηματισμού Στέλιος  Φενέκος και Δέσποινα Λιμνιωτάκη μόνο για ...ακραίες πολιτικές θέσεις δεν μπορούν να κατηγορηθούν. Αποτελούν την έκφραση του κέντρου στην Ελλάδα. Κι όμως η διακαναλική παρουσίαση των θέσεων τους «αποσύρθηκε», μάλλον γιατί δεν ταίριαζε με τα κυβερνητικά
αφηγήματα.Σε ανακοίνωση της η Κοινωνία Αξιών-Φιλελεύθερη Συμμαχία αναφέρει:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ

Όλα τα ΜΜΕ έχουν αποσύρει την διακαναλική της "κοινωνίας αξιών-Φιλελεύθερης Συμμαχίας", χωρίς να μας δίνεται καμία λογική εξήγηση.

Και όσα ΜΜΕ επρόκειτο να την μεταδώσουν και την είχαν εντάξει στο πρόγραμμά τους έχουν ανεβάσει ανάρτηση με τίτλο "βρίσκεται υπό επεξεργασία"!

Σε τηλεφωνικές μας οχλήσεις δεν μας δίνονται επαρκείς απαντήσεις γι' αυτήν την άκρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά!

Είναι αδύνατο να σκεφθούμε ότι όντως μπορεί να δόθηκε εντολή από κυβερνητικά στελέχη σας για να αποσυρθεί η διακαναλική, επειδή σε αυτήν παρουσιάσθηκαν συγκεκριμένες αδυναμίες της εκτελεστικής εξουσίας της κυβέρνησής σας.

Εάν όμως όντως δόθηκε τέτοια εντολή, οφείλετε να παρέμβετε για να αποκαταστήσετε την Δημοκρατική τάξη και τον σεβασμό στους θεσμούς της χώρας, διότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά των στελεχών σας εκθέτει την κυβέρνηση και εσάς προσωπικά τον ίδιο.

Αναμένουμε επίσημη απάντηση

Εκ μέρους της "Κοινωνίας Αξιών-Φιλελεύθερης Συμμαχίας"

Στέλιος Φενέκος - Δέσποινα Λιμνιωτάκη

The post «Κατέβασαν» τη διακαναλική παρουσίαση κόμματος! Τι καταγγέλει η Κοινωνία Αξιών-Φιλελεύθερη Συμμαχία appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατέβασαν, Κοινωνία Αξιών-Φιλελεύθερη Συμμαχία,katevasan, koinonia axion-fileleftheri symmachia