Η «φάμπρικα» διώξεων στρατιωτικών και «παρενοχλήσεων» δημοσιογράφων συνεχίζεται από το ΥΠΕΘΑ

Η φάμπρικα διώξεων στρατιωτικών και «παρενοχλήσεων» δημοσιογράφων συνεχίζεται με την πλήρη ανοχή αν όχι κάλυψη της ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και οι κύριοι Παναγιωτόπουλος και Χαρδαλιάς θα πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση.

Στρατιωτικοί ταλαιπωρούνται για χρόνια ως υπόδικοι για να δικαιωθούν τελικά από τη Δικαιοσύνη, αφού όπως έχει αποδειχτεί σ ΄ όλες τις περιπτώσεις οι κατηγορίες εναντίον τους δεν ευσταθούν.

Χθες ένας ακόμη στρατιωτικός ο Ταγματάρχης Δημ. Κουντούρης αθωώθηκε παμψηφεί, αφού είχε ταλαιπωρηθεί για δύο χρόνια! Πριν μερικές ημέρες το ίδιο έγινε με τον  Ανθυποπλοίαρχο

Δημήτρη Μεθενίτη. Κι αυτές είναι μόνο οι δύο τελευταίες περιπτώσεις!

Την ίδια ώρα συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ καλούνται όλο και συχνότερα σε αστυνομικά τμήματα για να απαντήσουν σε ερωτήσεις για ρεπορτάζ που έχουν δημοσιεύσει! Οι ερωτήσεις που αφορούν σε ΕΔΕ του ΓΕΑ αφορούν όχι την ουσία όσων έχουν δημοσιεύσει ,αλλά τις «πηγές» τους ή την ταυτότητα των συντακτών κειμένων! Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει!

Για να μην λέμε λοιπόν μόνο για τον Ερντογάν και την Τουρκία ας δει η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ τι γίνεται «στα μέρη μας». Απ ΄ ότι μαθαίνουμε όχι μόνο δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα , αλλά είναι έτοιμη να επιβραβεύσει και όσους συμβάλλουν στη λειτουργία της φάμπρικας.

The post Η «φάμπρικα» διώξεων στρατιωτικών και «παρενοχλήσεων» δημοσιογράφων συνεχίζεται από το ΥΠΕΘΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα