Επικίνδυνος εφησυχασμός στα ελληνοτουρκικά- Αντιστράτηγος ε.α Κων.Παπαδημητρίου

Για την τουρκική επιθετικότητα πάντα αναζητούμε μια δικαιολογία… «Το κάνουν για εσωτερικούς λόγους», «ο Ερντογάν είναι στριμωγμένος», «η Άγκυρα εκνευρίστηκε από τις συμμαχίες που έχει αναπτύξει η Ελλάδα», είναι μερικές από τις πολλές δικαιολογίες που έχουμε κατά καιρούς ακούσει…

Το ενδεχόμενο να ακολουθεί πιστά η Τουρκία μία στρατηγική άκρως επιθετική ,με συγκεκριμένους στόχους προς επίτευξη δε φαίνεται να απασχολεί τόσο πολύ ούτε το ελληνικό πολιτικό σύστημα, ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ

Οι τηλεοράσεις πάλι το πρωί αφιερώνουν ώρα πολύ για την τουρκική επιθετικότητα και από το μεσημέρι και μετά «παίζουν» τουρκικά σήριαλ.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει έναν επικίνδυνο εφησυχασμό, που διαταράσσεται μόνο όταν οι Τούρκοι μας υπενθυμίζουν ότι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν όσα ξεκίνησαν το 1974 με την εισβολή στην Κύπρο και όσα ακολούθησαν στο Αιγαίο.

Γι ΄ αυτόν τον επικίνδυνο εφησυχασμό συζητάμε με τον Αντιστράτηγο ε.α Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου , ο οποίος έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το θέμα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Επικίνδυνος εφησυχασμός στα ελληνοτουρκικά- Αντιστράτηγος ε.α Κων.Παπαδημητρίου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικίνδυνος, - Αντιστράτηγος, Κων Παπαδημητρίου,epikindynos, - antistratigos, kon papadimitriou