Ελληνοτουρκικά, πανδημία, ατομικές ελευθερίες και κυβερνητικές εμμονές! Ε.Αντώναρος

Πρώην βουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή, πάντα όμως μάχιμος δημοσιογράφος ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλά για όλα στο Militaire. Και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και με αυτή του ενεργού πολιτικού.

Μέλος της “ομάδας των 6” την οποία αποτελούν πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ , που συστηματικά παρεμβαίνουν με δηλώσεις τους για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Απ΄ όσα λέει στη συνέντευξη του ο κ.Αντώναρος, η “κίνηση των 6” δεν θα παραμείνει στις δηλώσεις, αλλά θα μετεξελιχθεί σύντομα

σε πολιτικό σχηματισμό.

Ο κ.Αντώναρος μιλά για τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό. Θεωρεί ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να “παγώσει” τον χρόνο και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά δεν θα ωφελήσει τη χώρα. Πιστεύει ότι είναι τελείως λάθος να καθορίζεται η στάση της Ελλάδας ανάλογα με το τι κάνει η Τουρκία. “Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν να είναι κυρίαρχος της περιοχής και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να του επιτρέψουμε να γίνει πραγματικά κυρίαρχος”, επισημαίνει.

Μιλά για το Κυπριακό και θυμάται τι του είχε πει ο Μακάριος στη συνέντευξη που του είχε πάρει λίγο μετά από την κυπριακή τραγωδία. Για την πανδημία ο κ. Αντώναρος ασκεί κριτική στους χειρισμούς που έχουν γίνει από την κυβέρνηση και τάσσεται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. “Οι ατομικές ελευθερίες δοκιμάζονται σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που ζούμε”, λέει.

Θίγει με πάρα πολύ εύστοχο τρόπο το θέμα της Παιδείας και του “νομοσχεδίου Κεραμέως”, το οποίο χαρακτηρίζει μαχαιριά στο “όνειρο της ελληνικής οικογένειας”.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post Ελληνοτουρκικά, πανδημία, ατομικές ελευθερίες και κυβερνητικές εμμονές! Ε.Αντώναρος appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνοτουρκικά, Ε Αντώναρος,ellinotourkika, e antonaros