“Έχουν καεί 1.200.000 στρέμματα” υποστηρίζει ο πρώην Υπαρχηγός του ΠΣ

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Α.Γκουρμπάτσης, κάνει λόγο για 1.200.000 στρέμματα καμένης γης από τις φωτιές που ακόμη καίνε! Με δύο μηνύματα του στο twitter αναφέρεται στο μέγεθος της καταστροφής και ζητά από τον εισαγγελέα να ερευνήσει όχι μόνο το ενδεχόμενο εμπρησμών όπως ανακοινώθηκε αλλά και τη “διερεύνηση εγκληματικών λαθών και παραλείψεων κρατικών φορέων.

Οι “ΑΡΙΣΤΟΙ”της Ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Γραμματείας Πολιτικής Προστασίσς και του Πυροσβεστικού Σώματος έκαψαν

την Ελλάδα με ΑΠΝΟΙΑ, αποτεφρώνοντας έως σήμερα 1.200.000 στρέμματα

— Γκουρμπάτσης Ανδριαν (@Gkourmpatsis) August 10, 2021

Θα περίμενα τον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του ΑΠ να παραγγείλει σήμερα τη διερεύνηση όχι μόνον για ενδεχόμενη δράση εγκληματικής οργάνωσης για τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά κυρίως για τη διερεύνηση εγκληματικών λαθών και παραλλείψεων αρμοδίων κρατικών φορέων, αρχών και οργάνων

— Γκουρμπάτσης Ανδριαν (@Gkourmpatsis) August 9, 2021

Ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης πριν μερικές μέρες με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ,ζητούσε τη διαγραφή του από τη ΝΔ ασκώντας δριμύτατη κριτική και στην Πολιτική Προστασία: “Ως μέλος της ΝΔ αλλά και ως πολίτης νιώθω απέραντο θυμό και πλήρη απογοήτευση για τις αποτυχημένες και ατελέσφορες πολιτικές στους χειρισμούς της κυβέρνησης στις σημαντικότερες κρίσεις λχ ελληνοτουρκική, υγειονομική, οικονομική, φυσικές καταστροφές, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα”, έγραψε στην επιστολή του.

The post “Έχουν καεί 1.200.000 στρέμματα” υποστηρίζει ο πρώην Υπαρχηγός του ΠΣ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα