Αναλγησία από το ΓΕΑ! Αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του προσωπικού του το κυνηγά ανηλεώς!

Η Επισμηναγός Γεωργία Λαζίδου αντιμετωπίστηκε από την υπηρεσία της με αδιαφορία. Χωρίς να έχει να χάσει τίποτα όπως είχε πει σε συνέντευξη της στο Militaire.gr μίλησε για τη μετακίνηση της με …fast track διαδικασίες. Μητέρα ενός παιδιού που το μεγαλώνει μόνη ρώτησε απλά αν υπήρχε οίκημα για να μείνει ή αν θα έπρεπε σε…48 ώρες να ψάξει να βρει σπίτι!!! «Θα δούμε» ήταν η απάντηση!

Η κυρία Λαζίδου μίλησε για τα προβλήματα της και το ΓΕΑ δεν ασχολήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτά, επιβεβαιώνοντας

όσα περί αναλγησίας είπε στη συνέντευξη της. Την καλούν όμως να απολογηθεί ,γιατί τόλμησε να μιλήσει και να εκθέσει την υπηρεσία!

Για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας , μόνη σας δείτε ξανά τη συνέντευξη της.

Η Γ.Λαζίδου ήταν και παραμένει πάντα άριστη. Άριστη στις Πανελλήνιες όταν κατόρθωσε να εισαχθεί στη Σχολή Ικάρων και στη ΣΜΑ, σχολή που για να την «πιάσεις» έπρεπε να συγκεντρώσεις πάνω από 19.000 μόρια! Τα κατάφερε….

Άριστη και στη διάρκεια της καριέρας της στην Πολεμική Αεροπορία, όπως αποδεικνύεται από τις βαθμολογίες της…

Η Επισμηναγός , Μηχανικός Αεροσκαφών Γεωργία Λαζίδου θα ΄πρεπε να ΄χει από την υπηρεσία της την αντιμετώπιση που δικαιούνται οι άριστοι και μάλιστα σε μια περίοδο που η χώρα κυβερνάται από ένα κόμμα που προεκλογικά τουλάχιστον «πούλησε» πολύ το θέμα της αριστείας…

The post Αναλγησία από το ΓΕΑ! Αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του προσωπικού του το κυνηγά ανηλεώς! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα