Μάχες «ολιγαρχών» με… αφορμή το Ουκρανικό

Καίτοι τα βλέμματα διεθνώς είναι στραμμένα στους… Ρώσους ολιγάρχες που υφίστανται κυρώσεις εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στο εσωτερικό της χώρας διεξάγεται μία άλλη μάχη: η μάχη των… εγχώριων ολιγαρχών, με αφορμή το Ουκρανικό.

Για παράδειγμα, τις τελευταίες ημέρες, το κανάλι Mega, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, βάζει στο κάδρο των Ρώσων ολιγαρχών και τον ομογενή Ιβάν Σαββίδη, εξαιτίας της σχέσης του με τον Πούτιν και τη Ρωσία εν γένει.

Επιπροσθέτως,

ένα «τουί» του διευθυντή του «Βήματος»(επίσης συμφερόντων Μαρινάκη…), Αντώνη Καρακούση κατά του ανταποκριτή του καναλιού Open (συμφερόντων Σαββίδη) στη Μόσχα ενέτεινε την αίσθηση ότι ο εφοπλιστής τελεί με το δάχτυλο στη σκανδάλη κατά του «άσπονδου» «φίλου» του, Ιβάν Σαββίδη.

Πάντως, συνεργάτες του Πόντιου επιχειρηματία επιμένουν ότι το κανάλι Open «μεταφέρει απλώς την άποψη όλων των πλευρών και πως αυτό πόρρω απέχει από την «ρωσική προπαγάνδα».

Κάτι που όντως τεκμαίρεται και για όσους έχουν δει έστω και δέκα λεπτά από το «πολεμικό» πρόγραμμα που αυτές τις ημέρες προβάλλει το Open..

matrix24.gr

The post Μάχες «ολιγαρχών» με… αφορμή το Ουκρανικό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάχες, Ουκρανικό,maches, oukraniko