Mega σουβλάκι από την Megas Yeeros

H Megas Yeeros πιστή στις αξίες της και τιςδεσμεύσεις της προς τον καταναλωτή, προσφέρει την καλύτερη ποιότητα τωνπροϊόντων της σε συνδυασμό πάντα με την μεγαλύτερη ασφάλεια. Και όλα αυτά μετην υπέροχη γεύση να αποτελεί σταθερή αξία.

Μετάαπό πολύχρονες διαδικασίες, τώρα το κλασσικό καλαμάκι σουβλάκι, αναδεικνύει όλοτο μεγαλείο της ποιότητας & της γεύσης του στη πιο premium εκδοχή του. Η καινοτόμα καιεργονομική του λαβή το καθιστά ξεχωριστό, πρακτικό και εύκολα αναγνωρίσιμο απότα υπόλοιπα

100%χειροποίητο σουβλάκι με πιο πρωτοποριακές διαδικασίες μαριναρίσματος και απόεπιλεγμένα, αγνά

υλικά.

Φυσικάδε θα μπορούσε να παράγεται από καμία άλλη εταιρία εκτός από αυτή που ξέρει νατο κάνει καλά, γιατί η ποιότητα είναι συνυφασμένη με την Megas Yeeros.

Η νέαpremium σειρά περιλαμβάνει το Mega Souvlaki χοιρινό, Mega Souvlaki κοτόπουλο, Mega Souvlaki μοσχάρι ενώ η σειρά θα εμπλουτιστείτο προσεχές διάστημα και με τα Mega Kebab & Mega Lamp.

Megaσουβλάκι μοσχάρι γάλακτος. ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Αναζητήστε στο ξυλάκι το λογότυπο MEGA SOUVLAKI για να είστε σίγουροι, ότι απολαμβάνετε εκλεκτό, φρέσκο κρέας από επιλεγμένες φάρμες που μαρινάρεται με αγνά συστατικά από την ελληνική φύση.

Megaσουβλάκι χοιρινό. ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Αναζητήστε στο ξυλάκι το λογότυπο MEGA SOUVLAKI για να είστε σίγουροι, ότι απολαμβάνετε εκλεκτό, φρέσκο κρέας από επιλεγμένες φάρμες που μαρινάρεται με αγνά συστατικά από την ελληνική φύση, πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Megaσουβλάκι κοτόπουλο. ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Αναζητήστε στο ξυλάκι το λογότυπο MEGA SOUVLAKI και απολαύστε εκλεκτό φρέσκο κρέας που μαρινάρεται με αγνά συστατικά από την ελληνική φύση, πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Αναζητήστετα με το όνομα τους σε επιλεγμένα σημείαεστίασης!

Η MEGAS YEEROS εγγυάται την ασφάλεια και υπογράφειτην ποιότητα.

The post Mega σουβλάκι από την Megas Yeeros appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα