Αναστάσμη Θεία Λειτουργία στο Αρκαλοχώρι

21:10 17/4/2023 - Πηγή: dogma

Η Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, η Πανήγυρη των Πανηγύρεων, εορτάστηκε με μεγαλοπρέπεια σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Αρκαλοχωρίου.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στο Αρκαλοχώρι προσήλθε μεγάλο πλήθος πιστών για να ακούσουν το “Χριστός Ανέστη” και να παραμείνουν στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. Αναγνώστηκε η Πασχαλινή Εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέα, από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης

π.Νήφων Βασιλάκη, ο οποίος και συμμετείχε στην ακολουθία, μετά του Πρωτοπρεσβύτερου π.Σπυρίδωνος Φουκαράκη, Προϊστάμενου του Ιερού Ναού και Αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου, του Οικονόμου π.Ιωάννη Καπελλάκη και των Διακόνων π.Μαρίνου Δασκαλάκη και π.Πέτρου Αράπογλου.

Τέλος, Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης απεύθυνε εγκάρδιο Αναστάσιμο χαιρετισμό προς όλους τους πιστούς, που παρέμειναν έως το τέλος της Λειτουργίας για να Κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων και τους έδωσε όπως είθισται κόκκινα αυγά. Στην Τελετή της Αναστάσεως, μεταξύ άλλων παρέστη ο πρ. Δήμαρχος Βιάννου και πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιδήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Γεώργιος Μερκουλίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Όλγα Δραμουντάνη.

The post Αναστάσμη Θεία Λειτουργία στο Αρκαλοχώρι appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναστάσμη Θεία Λειτουργία, Αρκαλοχώρι,anastasmi theia leitourgia, arkalochori