Συμμετοχή της Biosolids στα Ελληνικά Βραβεία για το Περιβάλλον

Μια ακόμη σημαντική επιβεβαίωση των προσπαθειών της για την προστασία του περιβάλλοντος, οι οποίες βασίζονται στις αρχές της κυκλικής οικονομίας, αποτελεί η συμμετοχή της BIOSOLIDS SA στoν διαγωνισμό των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, η πρόταση της BIOSOLIDS SA, η οποία δραστηριοποιείται στη παραγωγή εδαφοβελτιωτικών προϊόντων, έλαβε υψηλή βαθμολογία από

την Επιτροπή Αξιολόγησης, στην κατηγορία «Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης».

Η πρόταση της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, κατά τον οποίο θα ανακοινωθεί ο νικητής της συγκεκριμένης κατηγορίας, ενώ οι υπόλοιποι θα λάβουν τιμητικό δίπλωμα.

Τα αποτελέσματα των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα στην Έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verde.tec.

Με την πετυχημένη παρουσία της στην αγορά, η εταιρεία BIOSOLIDS SA προάγει την προστασία του περιβάλλοντος, την καινοτομία και την κυκλική οικονομία.

Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος

Τα βραβεία αυτά είναι συμπληρωματικά των Ευρωπαϊκών και περιλαμβάνουν και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Φορείς του Δημοσίου, οι οποίοι δεν μπορούν να υποβάλουν προτάσεις στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για τα Περιβάλλον. Τα τελευταία απευθύνονται μόνο σε ιδιωτικές εταιρείες.

Ο θεσμός αυτός έρχεται να επιβραβεύσει τους φορείς του Δημοσίου και τις εταιρείες που έχουν έμπρακτη συνεισφορά στην προαγωγή των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης, στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και στην κινητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα