Η Polyeco σε διεθνές συνέδριο για εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου

Εκατό εταιρείες που είναι leaders στις εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου και πάνω από 250 ανώτερα και ανώτατα στελέχη δίνουν το παρών στο παγκόσμιας εμβέλειας συνέδριο με τίτλο ΕPOCH στην Θεσσαλονίκη, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου (Macedonia Palace).

Το διεθνές συνέδριο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα εταιρειών που ασχολούνται παγκόσμια σε γεωτρήσεις πετρελαίου

και φυσικού αερίου όπως η BP, η Shell, η ENI, η RepSol, η Adnoc κ.ά.

Μεταξύ αυτών, παρουσία στο συνέδριο έχει ο ελληνικός όμιλος της Polyeco Group που ασχολείται κατά κόρον με τη διαχείριση αποβλήτων που παράγονται από δραστηριότητες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου όπως και με υπηρεσίες προστασίας του περιβάλλοντος από θαλάσσιες ρυπάνσεις.

«Ο όμιλος της Polyeco Group παρέχει βέλτιστες λύσεις με ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των επικινδύνων αποβλήτων που παράγονται από δραστηριότητες γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Παράλληλα, ο Όμιλος προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοκηλίδες τόσο σε εγκαταστάσεις ξηράς όσο και υπεράκτιας παραγωγής υδρογονανθράκων», συμπληρώνει ο Γιάννης Καρακόλης, χημικός μηχανικός, Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της PolyecoGroup .

Keywords
Τυχαία Θέματα