Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 16/9 έως 22/9 2019)

Πώς θα είναι η εβδομάδα που ξεκινάει για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

Με την έναρξη της εβδομάδας, η Αφροδίτη, μαζί με τον Ερμή, έχουν περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα τους ακολουθήσει ο Ήλιος, στις 23 Σεπτέμβρη. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται, πλέον, στο πώς να αποκαταστήσουμε την διαταραγμένη αρμονία των σχέσεων μας, να αμβλύνουμε τις αντιθέσεις και να αποσοβήσουμε τις εντάσεις. Το δεύτερο τμήμα του μήνα που διανύουμε, μας διακατέχουν αισθήματα δικαιοσύνης και ισότητας, ενώ θα είμαστε περισσότερο έτοιμοι να κοινωνικοποιηθούμε και να επενδύσουμε σε σχέσεις κάθε μορφής και περιεχομένου.

ΚΡΙΟΣΕπαγγελματικά
– καριέρα

Αποφύγετε συγκρούσεις με μεγαλύτερα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα και κινηθείτε με μεθοδικότητα και πραγματισμό, για να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία να σας πιέζει με καθυστερήσεις. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά επακόλουθα μελλοντικά, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν, που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια.

Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι και να αφήσετε τις ριζικές αλλαγές για αργότερα. Ξεπεράστε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματά σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενων ημερών.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί, να πείσετε το αντίθετο φίλο… Οι πλανήτες στη νέα θέση τους, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό, σας κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ενώ προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματά σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρό σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΤΑΥΡΟΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Οι πλανήτες και το τετράγωνο του Άρη στο ωροσκόπιό σας σκηνοθετούν οικονομικά προβλήματα! Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείτε τα σχέδια σας. Να είστε αισιόδοξοι και μην απογοητεύεστε εξαιτίας των αποτυχιών του προηγούμενου μηνός. Κάντε κοινωνικές συναναστροφές και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Με τη νέα θέση των πλανητών, πολλοί από εσάς αναπολείτε μια παλιά σχέση. Άλλοι, πάλι, ζητάτε πίστωση χρόνου από τον σύντροφο σας, για να νιώσετε λίγο ελεύθεροι. Είστε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φίλο. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, με τη νέα θέση του Ερμή στον Ζυγό στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές!

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΔΙΔΥΜΟΙΕπαγγελματικά – καριέρα

Η νέα θέση του Ερμή στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου βοηθάει να κάνετε νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό σας τομέα, αρκεί να μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, γιατί αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εξαιτίας της αναγνώρισής σας από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Πολλοί από σας, τις τελευταίες εβδομάδες, αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί, πρέπει να διώξετε τις ανασφάλειες και εσωστρέφειες, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται, πριν σας τις πάρουν άλλοι. Καινούργιοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σας, αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την σύνοδο του Ερμή να τονίζει τις προσπάθειές σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους 2 μήνες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλικτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σας. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες πάθος, που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Κινηθείτε αυτόνομα στα επαγγελματικά σας, διότι κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν στον παρελθόν για περαιτέρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν. Ευνοούνται πλανητικά με τον Ήλιο από την Παρθένο στον 3ο οίκο σας οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων, που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Η θέση των πλανητών με το τρίγωνο του Ήλιου να συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιό σας, σας προτρέπει σε αποφάσεις που τόσο καιρό εκκρεμούσαν. Έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι, περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνισής σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντάς σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

ΛΕΩΝΕπαγγελματικά – καριέρα

Ο Ερμής στη νέα θέση του Ζυγού και τον 3ο οίκο σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα. Δώστε ώθηση στα νέα σας σχέδια άφοβα, πριν χαθούν οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αύξηση προς το τέλος της εβδομάδος. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα έχετε γρήγορη άνοδο στα επαγγελματικά σας. Ο δρόμος τις επιτυχίας θα ανοίξει διάπλατα και σύντομα θα καταφέρετε να αλλάξετε προς όφελός σας την επαγγελματική σας ζωή και καριέρα. Δημιουργήστε άφοβα νέες φιλίες, που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην εκπλήρωση των στόχων σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αυτό το επταήμερο, καλά μου Λιονταράκια, με το τρίγωνο του Άρη και τη νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό να σας ευνοεί. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή σε εξαπατήσεις γύρω στο τέλος της εβδομάδας. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 26, 8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Ευνοούνται οι επαγγελματικές μετακινήσεις, τα γραπτά και οι συναλλαγές. Σύντομα θα επανέρθει η ισορροπία στα οικονομικά σας. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν τις νέες επαγγελματικές σας δραστηριότητες και προσδοκίες. Κρατήστε, όμως, επιφυλάξεις και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας σε τρίτους, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν, επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδια με τον Ουρανό στον 3ο οίκο σας σε πτώση.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Το πλανητικό σκηνικό σας θα προκαλέσει πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος. Η αντίθεση του Ήλιου και του Άρη στο ωροσκόπιό σας προκαλεί εντάσεις. Περιορίστε λίγο την επικριτική σας διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις από το πουθενά. Περιορίστε καταχρήσεις και ενδιαφερθείτε για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ακτινοβολία σας στο αντίθετο φίλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 21, 14.

ΖΥΓΟΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Τα άστρα δίνουν έμφαση σε προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά, που καιρό τώρα ψάχνουν να βρουν την λύση τους, με την Σελήνη να περνά στον Κριό και τον 7ο οίκο σας. Το μεγάλο σας όπλο, ο λόγος! Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματά τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάντε νέες γνωριμίες και προσεγγίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφό σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ό,τι το καλύτερο, αγαπητοί μου. Φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί ο οργανισμός σας έχει και τα όρια του.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 28, 8

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Θα υπάρξει προσωρινά μια δυσαρμονία στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά σας, με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σας. Τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα θα παρουσιάσουν μεγάλη άνοδο και ένας αέρας αναδιοργάνωσης και ανανέωσης θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Η ενεργητικότητα σας, παράλληλα, είναι αυξημένη, ώστε με υπομονή και καρτερικότητα να χειριστείτε τις υποθέσεις σας.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος σας ή μια σχέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία. Ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθετε ή τι ζητάτε από τον σύντροφό σας. Δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Εκφράστε με λόγια τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας και επιτέλους βάλτε ένα φρένο στην υπερβολική σας φαντασία. Φροντίστε, όμως, περισσότερο το εαυτό σας, αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 21, 16.

ΤΟΞΟΤΗΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια επένδυση, δώστε ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα», ώστε να μην έχετε οικονομικές απώλειες, με τον Κρόνο από τον Ταύρο σε στάση στον 2ο οίκο και την αντίθεση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σας. Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολλή ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδιά σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σιγά – σιγά να αυξήσετε το εισόδημά σας και να κινηθείτε πιο άνετα από εδώ και πέρα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Τα πλανητικά του Σεπτεμβρίου σας δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια. Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στον σύντροφο σας ή να κρατήσετε μια παράλληλη σχέση μυστική, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε στάση. Με την διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες, ενώ μέσα στο περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Προσέξτε! Δώστε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σας, γιατί οι ιώσεις καραδοκούν.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 30, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμο σας αυτό το επταήμερο, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε πτώση. Όλα, όμως, έχουν την ρίζα τους σε δικές σας, παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό και τα άστρα σάς δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε, όμως, περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός, αγαπητοί μου Αιγόκεροι, να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Η έναρξη της εβδομάδας σάς θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας, με την σύνοδο του Κρόνου να σας επιβάλει την πειθαρχία. Προσέξτε τον λόγο σας, ώστε να μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σάς δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσετε το τι αξίζετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδικήστε με διπλωματία ό,τι πιστεύετε ότι δικαιούστε να έχετε, προβάλλοντας ακράδαντα επιχειρήματα στους ανώτερούς σας, για να μπορέσετε να κερδίσετε την προαγωγή που θέλετε ή την αύξηση που επιθυμείτε τόσο καιρό.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Τα άστρα και η νέα θέση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και νιώθετε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για τις επιλογές σας. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ίσως έχει καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις. Η υγεία σας είναι καλή, χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσετε με καλή διατροφή και άσκηση.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΙΧΘΕΙΣΕπαγγελματικά – καριέρα

Αυτό το επταήμερο θα εργάζεστε πολλές ώρες για να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε, αλλά και για να διεκπεραιώσετε ζητήματα που επείγουν και θα φτάσετε σε ένα σημείο, όπου θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε με την μαχητικότητα που θα σας διακρίνει, να μην έρθετε σε διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σας, επειδή θα νομίζετε ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σας και δημιουργήσετε αντιπαλότητες στο χώρο σας, με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσάς το πλανητικό σκηνικό. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδος, με τον Ήλιο από την Παρθένο στον 7ο οίκο και το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό. Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα σας ενθουσιάσει. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση, για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.

The post Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 16/9 έως 22/9 2019) appeared first on mononews.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρολογικες προβλεψεις, νέα, εμφάνιση, καιρος, φλερτ, στυλ, λύση, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, Καλή Χρονιά, πλανητες, επιθυμιες, αφροδιτη, γαμος, δανεια, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζηλια, καριερα, παιχνιδια, σεληνη, σωστη διατροφη, τυχη, υγεια, φλερτ, φρουτα, φυσικη, ωθηση, αστρα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αρμονια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βοηθεια, γεγονοτα, γινει, γνωριμια, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, διδυμοι, διχτυα, δρομος, ευκολο, υπαρχει, εκπαιδευση, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερθετε, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηλιος, υπομονη, θυμιζει, οικο, ισορροπια, ιωσεις, λαθη, λαμψη, λαχανικα, λύση, λογια, λογο, μηνες, μπαταριες, μπορειτε, ξεκουραση, παντα, ο ηλιος, ομορφη, ορια, οφελος, παιδια, παθος, περιβαλλον, πειθαρχια, προβληματα, ριζα, συνεχεια, συντομα, σειρα, στυλ, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, τμημα, φαντασια, ομορφα, ωρες, αγορες, ασφαλεια, εμφαση, φιλοι, ιδιαιτερα, μπροστα, ομαδες, σωστο, θεματα, υλικα
Τυχαία Θέματα