Tsagarada Escape Festival 2019

Ένας θεσμός πλέον, μια γιορτή εναλλακτικού τουρισμού σε έναν τόπο που ξεχωρίζει για τον συνδυασμό του γαλάζιου και του πράσινου. Η Τσαγκαράδα, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου σας περιμένει όλους για ένα συναρπαστικό τετραήμερο με δραστηριότητες, όπως κατάβαση φαραγγιών, flying fox,  πεζοπορία, θαλάσσιο καγιάκ, τοξοβολία, ιππασία, γιόγκα και αναρρίχηση. Πρόκειται για ένα πλήθος δραστηριοτήτων, στο ιδανικότερο περιβάλλον, για τους λάτρεις των αποδράσεων.

O Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας και

η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν από 3 έως 6 Οκτωβρίου μια φθινοπωρινή απόδραση. Τώρα είναι μια μοναδική ευκαιρία να  γνωρίσουμε την Τσαγκαράδα και τα όμορφα αξιοθέατα της.

«Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ξεχωριστές στιγμές με τα φθινοπωρινά χρώματα του Πηλίου, να περπατήσουμε στα καλντερίμια,  μέσα στο καστανόδασος όπου θα απολαύσουμε το γευστικό κάστανο ψητό ή βραστό. Οι επισκέπτες μας θα ζήσουν σίγουρα μοναδικές εμπειρίες μέσα στο φυσικό περιβάλλον της Τσαγκαράδας, στο μυθικό Πήλιο» τόνισε ο Νίκος Καμπούρης, πρόεδρος του συλλόγου.

«Tsagarada Escape Festival 2019», μια ξεχωριστή απόδραση η οποία θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα