Υποψήφια με τη Συμπολιτεία η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου

Δήμητρα Κεχαγιά: Εκτελούμε πάνω από 140 έργα, εκτός από 77 εκατ. ευρώ που έχουμε εξασφαλίσει, διεκδικούμε άλλα 80 εκατ. ευρώ για έργα, βάζουμε το Δήμο μέχρι το 2030 σε κλιματική ουδετερότητα. Θέλουμε ικανά και έμπειρα στελέχη όπως η Λίτσα Μπουσίου να βοηθήσουν σε αυτό το μεγάλο έργο.

Με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ συμπαρατάσσεται εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, η επί συναπτά έτη διατελέσασα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης, κα Ευαγγελία Μπουσίου.

Η Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Δήμητρα Κεχαγιά υποδεχόμενη την κα Μπουσίου

τόνισε:

«Καλωσορίζω στη ΣΥΠΟΛΙΤΕΙΑ την Λίτσα Μουσίου. Χρειαζόμαστε ικανά και έμπειρα στελέχη όπως η Λίτσα την επόμενη πενταετία για να προωθήσουμε τα σημαντικά έργα και τις υπηρεσίες που θέλουμε να κάνουμε για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας.

Εκτελούμε και δρομολογούμε πάνω από 140 έργα, έχουμε εξασφαλίσει 77 εκατ. ευρώ για αυτά, διεκδικούμε άλλα 80 εκατ. ευρώ και το κυριότερο βάζουμε το Δήμο μας σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας το 2030.

Για να τα πετύχουμε όλα αυτά, θέλουμε ικανούς και έμπειρους ανθρώπους. Ευχαριστώ τη Λίτσα Μπουσίου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας να βοηθήσει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στους συμπολίτες μας».

Η κα Ευαγγελία Μπουσίου από την πλευρά της προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες μου,

Όπως απαιτεί ο δημόσιος βίος και ενασχόληση, με τη δήλωσή μου αυτή, μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις και αποφάσεις μου , καταθέτοντας την εμπειρία και γνώση μου, που πηγάζουν από την πέραν των 25 ετών αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Έχοντας θητεύσει για μεγάλες χρονικές περιόδους με ικανούς ανθρώπους που εκλέχτηκαν δήμαρχοι, όπως ο Δημήτρης Τομπουλίδης, ο Μανώλης Γραφάκος και ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, και συμβάλλοντας κάθε φορά, από την όποια θέση ευθύνης μου ανατέθηκε, στην καλυτέρευση των δομών της πόλης μας και της καθημερινότητας των πολιτών της, θεωρώ ότι γνωρίζω τις μελλοντικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο δήμος και οι δημότες μας αλλά και τον τρόπο που η δημοτική αρχή θα είναι αποτελεσματική, χρήσιμη, με θετικό αποτύπωμα στις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις και στη δημιουργία προοπτικών για τους πολίτες.

Γνωρίζω τη νυν και υποψήφια δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά πολλά χρόνια. Ανέκαθεν υπήρξε εργατική, μεθοδική, με ειδικές γνώσεις και σοβαρότητα και ικανότητα στην αξιοποίηση των «εργαλείων» που διαθέτει η Πολιτεία προς τους Δήμους . Τα στοιχεία αυτά την ανέδειξαν ως Δήμαρχο της πόλης μας και με αυτήν στο τιμόνι ο Δήμος μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Έχει επιλύσει σοβαρά ζητήματα περιβάλλοντος και υποδομών, έχει υλοποιήσει και δρομολογεί νέα και πολλά έργα σε όλες τις γειτονιές και έχει θέσει στόχους μεγαλόπνοους και εμπνευσμένους, με γνώμονα το μέλλον και όφελος όλων μας, όπως η επίτευξη της κλιματικής ουδετερότητας.

Η αντιμετώπιση όλων των παραπάνω προκλήσεων, παραμένοντας όμως πάντα δίπλα στον δημότη και τις καθημερινές ανάγκες του, απαιτεί ανθρώπους με ικανότητα, τεχνοκρατική προσέγγιση, διάθεση για προσφορά, διατεθειμένους να αφοσιωθούν και να εργαστούν για την εξυπηρέτησή τους.

Έτσι, με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη ανταποκρίνομαι θετικά στην πρόταση της Δήμητρας Κεχαγιά και συστρατεύομαι μαζί της και με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στις προσεχείς εκλογές προκειμένου με τις γνώσεις και την εμπειρία μου αλλά και τη διάθεσή μου για προσφορά να συνεχιστεί το έργο της διοίκησης και να μεγιστοποιηθούν τα θετικά αποτελέσματα για την πόλη μας».

The post Υποψήφια με τη Συμπολιτεία η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα