Πρώτευσε στην ανακύκλωση μπαταριών το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Οι μαθητές του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας κατέκτησαν την 1η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών δημοτικών σχολείων «Οι Μεγάλοι Μικροί Κυνηγοί».

Όπως ενημερώνει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα του σχολείου, υπό τις οδηγίες του διευθυντή Δημήτρη Κωσταγιάννη, των εκπαιδευτικών και σε συνεργασία με τους γονείς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, εργάστηκε μεθοδικά και συλλογικά, συλλέγοντας 4.143 κιλά μπαταριών.

«Η διαδικασία

της ανακύκλωσης των μπαταριών ευαισθητοποίησε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια δράση με εξαιρετικά θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά την ενθάρρυνση της ανακύκλωσης και της ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία που διοργάνωσε τον διαγωνισμό, ως επιβράβευση στην προσπάθεια των μαθητών, θα κατασκευάσει ένα rubber floor για το προαύλιο του σχολείου (80 τ.μ.), θα δωρίσει ένα tablet σε κάθε εκπαιδευτικό και θα δωρίσει μπλουζάκια για όλα τα παιδιά» σημειώνει η κ. Θωμαΐδου.

The post Πρώτευσε στην ανακύκλωση μπαταριών το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα