Ξεκινούν οι εγγραφές στον Α.Ο. Πεύκης

Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά τμήματα του Α.Ο. Πεύκης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, μετά από την εισήγηση του προέδρου του Κωνσταντίνου Νικηφόρου, αποφάσισε:

Να καταργηθεί η ετήσια εγγραφή παλαιών και νέων αθλητών και να εγγράφονται μόνο νέοι αθλητές με 5 ευρώ εφάπαξ.Να μειωθεί η μηνιαία συνδρομή από τα 40 ευρώ στα 25.Να απαλλαγούν από τη συμμετοχή οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Οι εγγραφές

θα γίνονται στα γραφεία τα Α.Ο. Πεύκης (ανοικτό γήπεδο) καθημερινά, ώρες ώρες 17:00 – 21:00 , αποκλειστικά και μόνο στην ταμεία του ομίλου Πηνελόπη Χαραλαμπάκη. Οι εγγραφέντες θα ενημερώνονται για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ προτεραιότητα διατηρούν οι δημότες του Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της αίτησής τους θα πρέπει απαραιτήτως , όπου απαιτείται, να επισυνάψουν ιατρική βεβαίωση.

Τα τμήματα του Ομίλου είναι:

Ποδοσφαίρου: ανδρών – γυναικών, μικρών και μεγάλων.Μπάσκετ: ανδρών – γυναικών, όλων των ηλικιών από 5 ετών.Σκάκι: όλες οι ηλικίες.Πινγκ πονγκ: όλες οι ηλικίες.Στίβος: όλες οι ηλικίες.

Ανάλογα με τις εγγραφές θα επαναλειτουργήσουν τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Επιπλέον θα δημιουργηθούν νέα τμήματα όπως κολύμβηση, τένις, χαντμπολ, ποδηλασία, πεζοπορία, ποδόσφαιρο σάλας, ορειβασία.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 8021665 και 6942 446214.

The post Ξεκινούν οι εγγραφές στον Α.Ο. Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινούν, Α Ο, Πεύκης,xekinoun, a o, pefkis