Η θέση του Κοινοτάρχη της Χλώρακας: «Δεν έγιναν επεισόδια..»

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε χθες βράδυ η Χλώρακα μετά την εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων με αίτημα την παράτυπη μετανάστευση και αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κοινοτάρχης της Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης εξέφρασε τη δική του άποψη για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιασίδης αναφέρει:

Σχετικά με την χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, στην οποία παρευρέθηκαν 1000 και πλέον άτομα, εκφράζω την έντονη αντίθεση μου με τις όποιες εκδηλώσεις βίας ή ζημιών. Έστω και αν ήταν μεμονωμένες και έγιναν μετά

την διάλυση της διαμαρτυρίας, δεν αντιπροσωπεύουν τις προθέσεις των κατοίκων της Χλώρακας που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

Η εικόνα της εμπόλεμης κατάστασης που παρουσιάστηκε στα ΜΚΔ δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και χάριν στην δυναμική παρουσία της Αστυνομίας δεν έγιναν επεισόδια αν και έγιναν πορείες στους δρόμους σε διαφορετικό χρόνο και τόπο από μικρές ομάδες είτε αγανακτισμένων γηγενών είτε  νεαρών Σύρων.
Είναι θερμή παράκληση προς όλους τους κατοίκους της Χλώρακας να δείξουν ψυχραιμία και υπομονή αφού έχει ήδη δρομολογηθεί η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Χλώρακα: Τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» σε εστιατόριο και αναποδογύρισαν όχημα

BINTEO: Ένταση στη Χλώρακα ανάμεσα σε κατοίκους και αλλοδαπούς

Keywords
Τυχαία Θέματα