Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Δύναμη Προοπτικής

Συγκλονιστικά μεγαλειώδης η συμμετοχή του κόσμου στην κοπή βασιλόπιτας της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής»!!!

Σε μια εντυπωσιακή, σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και ενθουσιασμού, εκατοντάδες συμπολιτών, φίλων και μελών της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» έδωσαν το βροντερό και νικηφόρο «παρών» κοπή βασιλόπιτας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023. Σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη πολυγωνική αίθουσα των 7ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας όσοι και στους εξωτερικούς χώρους της!!!

Η

βραδιά ήταν αφιερωμένη στη σπουδαία προσφορά του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα» και των ανθρώπων του στον χώρο της υγείας και ειδικότερα στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας. Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Διοικητής Χαράλαμπος Πρίφτης, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Σωτήρης Πατσιλινάκος και ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μιχάλης Μαντζανάς. Κατά τη βράβευσή τους η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαϊδου εξήρε τη συμβολή τους όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και στην ιστορία και στην καθημερινότητα της πόλης.

Η όμορφη βραδιά, της οποίας παρουσιαστής ήταν ο εκλεκτός Αθανάσιος Ραφτόπουλος, ξεκίνησε με ένα μελωδικό καλωσόρισμα από την ερμηνεύτρια Δέσποινα Στεφανάκη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του απολογισμού του πολυθεματικού έργου των τριών χρόνων της δημοτικής αρχής μας αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί και το θετικό αποτύπωμα στην πόλη της Νέας Ιωνίας μας.

Στη συνέχεια παρουσιάσαμε το παραγόμενο έργο της Δημοτικής Αρχής μας και τους βασικούς αναπτυξιακούς άξονες της πολιτικής μας με τα μεγάλα έργα που άλλαξαν και θα αλλάξουν την καθημερινότητα της Νέας Ιωνίας μας!!

Σύσσωμη η δημοτική ομάδα, αλλά και οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο επόμενο αυτοδιοικητικό σχήμα της παράταξής μας και θα διεκδικήσουν την επανεκλογή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου βρέθηκαν εκεί, για να ανταλλάξουμε ευχές και να διαδώσουμε το μήνυμα της νίκης σε μια αίθουσα που αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει τη χειμαρρώδη αγάπη και τον ενθουσιασμό των προσκεκλημένων μας!!!

Την βασιλόπιτα της παράταξης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ ο οποίος εξήρε το σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής μας η οποία όπως τόνισε έφερε την πραγματική αλλαγή σε όλους τους τομείς της Νέας Ιωνίας μας, τον οποίον και ευχαριστούμε για τα συγκινητικά λόγια του!!

Η βραδιά τελείωσε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε η μουσικός Μαρία Ανδρεαδάκη και η ερμηνεύτρια Μαρία Καββαδία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ όλα τα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές της παράταξής μας για την πολύτιμη συμβολή τους, αλλά και όλους εσάς εκπροσώπους κάθε αρχής και απλούς πολίτες, αγαπημένους φίλους κ εκλεκτές φίλες, για τη συγκινητική ανταπόκρισή σας σε ένα ακόμη κάλεσμά μας που μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ κ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη, ανθρώπινη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ!!!

Δέσποινα Θωμαΐδου, δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

The post Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η παράταξη Δύναμη Προοπτικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα