Συνάντηση Γ. Πατούλη με τους δ/ντές του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων

Συνάντηση με τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων, Γεωργία Ρουμπέα και Λεωνίδα Μάντζο, αντίστοιχα, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, σε συνέχεια της εξαιρετικής, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, συνεργασίας που έχει με όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων του Αμαρουσίου, τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και τους ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα όπου αντίστοιχο πειραματικό

σχολείο από την αδελφοποιημένη πόλη Τσάο Γιάνγκ εξεδήλωσε ενδιαφέρον, κατόπιν προτάσεως του δημάρχου κ. Πατούλη, για την αδελφοποίηση των δύο σχολείων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «αυτή η πρωτοβουλία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και για τους μαθητές, καθώς οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν, οι γνώσεις και η συνεργασία θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του σχολείου».

Μάλιστα, επισήμανε ότι τους δύο λαούς τους ενώνουν πολλά και χιλιάδες χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς, και ανοίγονται νέοι δρόμοι συνεργασίας ανάμεσα στους δύο λαούς.

The post Συνάντηση Γ. Πατούλη με τους δ/ντές του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα