Πρωτοχρονιάτικη πίτα με… αγωνιστική διάθεση για την παράταξη του Β. Ζορμπά

Στις 19 Ιανουαρίου 2018 η παράταξή Αγία Παρασκευή η Πόλη μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο «Καφέ 12», στην οδό Αγίου Ιωάννου. Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους «στο πλήθος των φίλων και υποστηρικτών της παράταξης που παραβρέθηκαν και με την εμπιστοσύνη τους και την αγωνιστική τους διάθεση μας δίνουν δύναμη».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασίλης Ζορμπάς ανέφερε ότι η παράταξη είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου. Όπως τόνισε, η Αγία Παρασκευή η Πόλη μας έχει στελεχωθεί και με νέα

αξιόλογα άτομα, που εργάζονται και σχηματοποιούν προτάσεις για την πόλη, οι οποίες θα παρουσιάζονται συνεχώς στους δημότες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, η βουλευτής Β’Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ο γραμματέας της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. και συντοπίτης Νίκος Κωστόπουλος, ο Αντώνης Μυτιληνάκης, μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ., ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ., Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ. Θάλεια Καραΐνδρου και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόεδρος του ΣΒΑΠ, Γιώργος Κουράσης. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς έστειλαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως, Μισέλ Ασημακοπούλου και Άννα Καραμανλή, και η πολιτευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, που βρίσκονταν εκτός Αθηνών σε αποστολή του κόμματός τους.

Ιδιαίτερα τιμητική και η παρουσία εκπροσώπων Συλλόγων της πόλης όπως: Η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Εύη Χατζοπούλου- Ματιάτου, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ, Βασίλης Τσαγκάρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, Μάκης Κρασανάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ίδιου Συλλόγου, Βασίλης Σαββίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, Θοδωρής Μπριάνης, ο πρόεδρος του ΔΡΑΣΕ, Αυγουστίνος Κάτσαρης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», Γιάννης Πάνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, Γιάννης Αρβανιτάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη, Δημήτρης Συκιώτης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων, Χρήστος Λαμπρινάκης και το μέλος του Δ.Σ. του ίδιου Συλλόγου Αγγελική Σκοτίδα, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ, Θανάσης Δημακόπουλος και η έφορος του ίδιου συλλόγου, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου.

The post Πρωτοχρονιάτικη πίτα με… αγωνιστική διάθεση για την παράταξη του Β. Ζορμπά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα