Σε απόγνωση οι γονείς των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Πεύκης – Δεν σταματούν οι βανδαλισμοί

O Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Πεύκης δημοσιοποιεί στην τοπική κοινωνία ένα «ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα», όπως σημειώνει η διοίκηση, η οποία προσθέτει ότι «πρόκειται για την καταστροφή, κατ’ εξακολούθηση, με συνέπεια και σχεδιασμό του κτηρίου της σχολικής μονάδας που φοιτούν τα παιδιά μας, αλλά και της αντίστοιχης κατ’ εξακολούθηση απουσίας προληπτικών μέτρων προστασίας από την δημοτική αρχή».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης το Δ.Σ. του Συλλόγου αναφέρει:

Πιο συγκεκριμένα το 2ο Γυμνάσιο Πεύκης, και όχι μόνο, από τον Νοέμβριο που ανακοινώθηκε η διακοπή της διά ζώσης λειτουργίας της σχολικής μονάδας γνώρισε τους βανδαλισμούς, ακόμη μια φορά. Στις 16 Νοεμβρίου, στις 18 Νοεμβρίου, στις 22 Νοεμβρίου για αρχή. Μετά πάλι στις 28 Δεκεμβρίου, στις 20 Απριλίου, στις 5 Μάϊου, στις 7 Μάϊου, στις 10 Ιουνίου, στις 26, 27 και 28 Ιουνίου. Έγιναν ζημιές που κόστισαν αρκετά χρήματα, αλλά και σηματοδότησαν την αίσθηση της ανασφάλειας για τους σχολικού χώρους της περιοχής. Βέβαια οι υπηρεσίες του Δήμου και η σχολική επιτροπή Δ.Ε. φρόντισαν πράγματι την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών που σε κάποιες περιπτώσεις είχαν σημαντικό κόστος. Όμως το να διορθώνεις «τα σπασμένα» δεν μπορεί να είναι η απάντηση σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, ανηλίκων και ενηλίκων καταστροφέων. Δεν μπορεί επίσης οι δημότες να έχουν ως παράδειγμα την έννοια του απλά αν έχω χρήματα (ποιου χρήματα άραγε) δεν πειράζει και να γίνονται ζημιές, αφού πληρώνουμε και τις φτιάχνουμε. Πιστεύουμε ότι η λογική αυτή πρέπει να σταματήσει.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Download

The post Σε απόγνωση οι γονείς των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Πεύκης – Δεν σταματούν οι βανδαλισμοί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα