1.127 πολίτες έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού στα αθλητικά κέντρα του Χαλανδρίου

Τους 1.127 έφθασαν οι πολίτες που χρησιμοποίησαν επιτυχώς έως τις 26/6 τη νέα πλατφόρμα της διεύθυνσης Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς «demos.chalandri.gr», η οποία λειτουργεί από τις 24 Μαΐου. Επίσης, 850 μέλη έκαναν μέσω της πλατφόρμας την εγγραφή τους, ενώ κλείστηκαν 4.845 ηλεκτρονικά ραντεβού.

Η νέα πλατφόρμα δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους

στις δραστηριότητες των αθλητικών κέντρων, να κλείνουν τα ραντεβού τους για άθληση και να εκδίδουν την κάρτα εισόδου στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας», όπου έχει εγκατασταθεί σύστημα ελέγχου, entrance tourniquet.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών με τον νέο αυτόν τρόπο λειτουργίας, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφάλειας σε όλους τους αθλούμενους που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις γραμματείες των αθλητικών κέντρων: 210 6814328, 210 6819350 και 2106718147.

Βήμα-βήμα οι οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας ΕΔΩ.

The post 1.127 πολίτες έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού στα αθλητικά κέντρα του Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα