Περισσότεροι από 5.000 πολίτες συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή για το Πάσχα στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Με παραδοσιακή μουσική απ’ όλη την Ελλάδα, τον παραδοσιακό οβελία, πλούσια εδέσματα, πολύ κέφι και χορό γιόρτασαν πάνω από 5.000 πολίτες την ημέρα του Πάσχα στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Η μεγάλη γιορτή, που πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί πλέον θεσμό. Όπως

και πέρυσι έτσι και φέτος έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες συμπολίτες μας που παρέμειναν στην Αττική να γιορτάσουν παραδοσιακά, σαν μια παρέα, όπως ακριβώς ταιριάζει στο Πάσχα των Ελλήνων.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, ο Φορέας του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», με συνδιοργανωτές τους Δήμους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων – Καματερού. Συμμετείχαν επίσης οι Δήμοι, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αγ. Βαρβάρας, Πετρούπολης και Αιγάλεω.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, που από νωρίς το πρωί έδωσε το «παρών» στο Μητροπολιτικό Πάρκο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ευχηθεί από κοντά σε όλους τους πολίτες, στους αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη του πάρκου, δημάρχους, τους αντιδημάρχους και τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση της μεγάλης γιορτής, ενώ εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα των εθελοντών για την καθοριστική της συμβολή στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Η υπόσχεση ότι η μεγάλη γιορτή του Πάσχα θα γίνει θεσμός για το Μητροπολιτικό Πάρκο της καρδιάς μας γίνεται πράξη. Και εφέτος βρισκόμαστε εδώ για να γιορτάσουμε την ημέρα της Λαμπρής, παραδοσιακά, όλοι μαζί σε μια παρέα, όπως ταιριάζει σε ένα ελληνικό Πάσχα. Με την Αναστάσιμη χαρά, ζωντάνια και κέφι, ας χαρούμε την σημερινή γιορτή, ανοίγοντας τις καρδιές και τις αγκαλιές μας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τη γιορτή στο πάρκο

The post Περισσότεροι από 5.000 πολίτες συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή για το Πάσχα στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα