Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να επιβραβεύει όσους πολίτες του έβαλαν στη ζωή τους τον καφέ κάδο

Για μία ακόμα φορά, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Δήμου Κηφισιάς διένειμε 2,5 τόνους εδαφοβελτιωτικού (compost) από τα δημοτικά φυτώρια ως επιβράβευση των πολιτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων (καφέ κάδος), υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Σκορδίλη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της δημοτικής αρχής, μέσω του προαναφερόμενου προγράμματος, κάθε μήνα συγκεντρώνονται περίπου 30 τόνοι οργανικών απορριμμάτων. Παράλληλα, ο  Δήμος Κηφισιάς αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την επέκταση του προγράμματος και την απόκτηση και εκσυγχρονισμό

του εξοπλισμού του. Έτσι, σε συνεργασία  με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, διεκδίκησε και πέτυχε έγκριση χρηματοδότησης ποσού 2.965.026 ευρώ για τη διαχείριση των βιοαποβλήτων. Μέσω του προγράμματος θα προμηθευτεί υπερσύγχρονο κλαδοτεμαχιστή, πολλούς νέους κάδους, ειδικά απορριμματοφόρα κ.ά.

The post Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να επιβραβεύει όσους πολίτες του έβαλαν στη ζωή τους τον καφέ κάδο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Κηφισιάς,dimos kifisias