Μετά την Αγία Παρασκευή, κλείνει για το κοινό και το κατάστημα ΕΛΤΑ στο κέντρο της Κηφισιάς

Μετά την Αγία Παρασκευή, όπου το κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Κοντόπευκο αναστέλλει τη συναλλακτική λειτουργία με τον κοινό, έρχεται και η Κηφισιά, η οποία θα δει το αντίστοιχο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο κέντρο της να… κατεβάζει ρολά για το κοινό.

Η παραπάνω κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο του νέου business plan που υλοποιεί η εταιρεία,

μέσω της εφαρμογής «ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αναδιοργάνωσης και ολιστικής επαναπροσέγγισης της εξυπηρέτησης των πελατών μας και των υπηρεσιών μας», όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλός της Γρηγόρης Σκλήκας, σε επιστολή που απέστειλε στους εργαζόμενους.

«Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ενοποιημένο, πλήρως εκσυγχρονισμένο και λειτουργικό δίκτυο με υποκαταστήματα σε όλη την επικράτεια, να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε την παρουσία μας σε κομβικές περιοχές καθώς και στον χώρο των ταχυμεταφορών, με τη διεύρυνση των συνεργειών με την ΕΛΤΑ Courier. Το νέο πλάνο στοχεύει να αναβαθμίσει την εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών μας και να αυξήσει την αποτελεσματικότητά μας, ως μια σύγχρονη και πλήρως ανταγωνιστική εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα δημιουργεί προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξής της» τονίζει σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Σκλήκας, για να προσθέσει:

«Προχωράμε, λοιπόν, μπροστά, κρατώντας από το παρελθόν αυτά που μας κάνουν πιο δυνατούς, το ισχυρό όνομα και αξιόπιστο δίκτυό μας, τη μακρά ιστορία και τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και αποχωριζόμαστε μη λειτουργικές και ξεπερασμένες διαδικασίες».

Το νέο business plan των ΕΛΤΑ, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, προβλέπει την αναστολή της συναλλακτικής λειτουργίας 25 καταστημάτων σε όλη τη χώρα, με τον Βόρειο Τομέα Αθηνών να…. συμμετέχει σε αυτό μέσω των καταστημάτων της Αγίας Παρασκευής και της Κηφισιάς.

Η επιστολή του κ. Σκλήκα προς τους εργαζόμενους των ΕΛΤΑΛήψη

The post Μετά την Αγία Παρασκευή, κλείνει για το κοινό και το κατάστημα ΕΛΤΑ στο κέντρο της Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, Αγία Παρασκευή, ΕΛΤΑ, Κηφισιάς,meta, agia paraskevi, elta, kifisias