Μ. Σταυράκη-Πατούλη: Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή, με τον οποίον συζήτησαν θέματα συνεργασίας σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής με ορίζοντα την επόμενη ημέρα στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ανέπτυξε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο το έργο του αυτοδιοικητικού Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων

Εθνών, με ιδιαίτερη μνεία στο έργο κοινωνικής προσφοράς και ανθρωπισμού που έχει να επιδείξει, διατυπώνοντας, συγχρόνως, τη βούληση το Δίκτυο να αποτελέσει σύμμαχο της Αρχιεπισκοπής στο κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Αναπτύσσοντας τον σχεδιασμό της στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της να δημιουργήσει μια Δομή προστασίας και στήριξης των κακοποιημένων γυναικών και να αναπτύξει ένα δίκτυο υποστηρικτικών υπηρεσιών για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Μετά τη συνάντησή της η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την εγκάρδια υποδοχή και το ενδιαφέρον του για το σχέδιο μας για την κοινωνική πολιτική στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, με έμφαση στη στήριξη των κακοποιημένων γυναικών, αλλά και το ενδιαφέρον μας, με όχημα το αυτοδιοικητικό δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, να στηρίξουμε το πολυπεπίπεδο ανθρωπιστικό έργο της Αρχιεπισκοπής».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ευχήθηκε στην υποψήφια Δήμαρχο Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

The post Μ. Σταυράκη-Πατούλη: Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα