Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου με επικεφαλής τον Κώστα Δράκο

Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 12/9 από πολυμελές κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αμαρουσίου με επικεφαλής τον Κώστα Δράκο, υποψήφιο δήμαρχο.

Έχοντας στα χέρια τη διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο, συζήτησαν με Μαρουσιώτες που έκαναν την βόλτα και τα ψώνια τους καθώς και με τους εργαζόμενους και επαγγελματίες

του κέντρου.

Δήλωσαν: «H κατάσταση στο Μαρούσι πρέπει και μπορεί να αλλάξει. Όλοι όσοι δεν θέλουν άλλη θητεία του κυβερνητικού δημάρχου κ.Αμπατζόγλου, που δεν θέλουν ως εναλλακτική έναν ακόμα πρώην αντιδήμαρχο του κ.Πατούλη όπως τον κ.Γιαννακόπουλο, έχουν επιλογή. Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου έχει στο επίκεντρο των προτάσεων και του αγώνα της τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.»

Συζήτησαν με τους εμποροϋπαλλήλους για τις συνθήκες εργασίας και τις εργασιακές σχέσεις που έχουν γίνει λάστιχο, για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, για το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει εργασία 13ώρες την ημέρα, 78ώρες την εβδομάδα. Ανέδειξαν ότι μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» βρίσκεται πλάι τους και ασχολείται με τα ζητήματα αυτά. Η Δημοτική Αρχή και οι άλλες παρατάξεις στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές και τις εφαρμόζουν στο πλαίσιο του Δήμου.

Είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι την αγωνία των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων, που αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό των μεγάλων εμπορικών κέντρων και την γενικευμένη φορομπηξία. Τόνισαν τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην αγορά του Αμαρουσίου και γενικότερα στον λαό της περιοχής, η μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στο κτήμα Δηλαβέρη καθώς και η μετατροπή του Αμαρουσίου σε «τουριστικό προορισμό» με τις επενδύσεις σε επιχειρηματικά, συνεδριακά, ιατρικά και εμπορικά μεγαθήρια που θα τσιμεντώσουν και τους τελευταίους ελεύθερους και πράσινους χώρους.

Υπήρξε πολύ θετική ανταπόκριση και ζεστή υποδοχή από περαστικούς, εργαζόμενους και καταστηματάρχες. Ο Κώστας Δράκος τους κάλεσε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

The post Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου με επικεφαλής τον Κώστα Δράκο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιοδεία, Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, Κώστα Δράκο,periodeia, laikis syspeirosis amarousiou, kosta drako