Κακοκαιρία στο Ηράκλειο: Συνεχής ενημέρωση

Καταστροφές από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο Αττικής. Δέντρα έπεσαν πάνω σε Ι.Χ. αλλά και σε τζαμαρίες κτηρίων, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία, λόγω αντικειμένων στο οδόστρωμα.

Συνεχής ενημέρωση από τον Επικοινωνία 94FM

Συγκεκριμένα, ο αέρας έσκισε τέντες, ξεκόλλησε ταμπέλες και άλλα αντικείμενα, σήκωσε ακόμα και κεραμίδια από σπίτια που προκάλεσαν σημαντικές ζημιές, ενώ τα συνεργεία της Πυροσβεστικής

και του Δήμου Ηρακλείου εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, «έσπασαν τσιμεντένιες κολώνες της ΔΕΗ, έπεσαν δέντρα εκατοντάδων ετών και έχουμε πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση».

[12:30] Αρκετά τμήματα του Ηρακλείου είναι ακόμα χωρίς ηλεκτροδότηση, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι όταν την ώρα της κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων που συνόδευαν τη νεροποντή, βγήκε να κλείσει το τζάμι στο σπίτι της στην οδό Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί δύο ακόμα άτομα.

[10:15] Την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα, στη Μαρίνου Αντύπα, περιέγραψε ο Βασίλης Νομικός στον «Επικοινωνία 94FM». Ο κεντρικός δρόμος παραμένει ακόμα κλειστός, ενώ συνεργεία έχουν σπεύσει στα σημεία και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Πηγή: 94fm.gr

The post Κακοκαιρία στο Ηράκλειο: Συνεχής ενημέρωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα