Η αθλητική δράστη του Γ.Σ. Αγ. Παρασκευής την Κυριακή 23/2

Την αγωνιστική, και άλλη αθλητική, δράση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 23/2 έδωσε στη δημοσιότητα το αθλητικό σωματείο.

Η συγκεκριμένη δράση διαμορφώθηκε ως εξής:

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ – ΓΣΑΠ : 32-44

Δεκάλεπτα: 12-15,10-10,05-09,05-10

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ επί της μαχητικής ομάδας των Αχαρνών. Τα κορίτσια από τα… Βόρεια μπήκαν από την

αρχή σε θέση οδηγού, απόκτησαν διαφορά δέκα πόντων, την οποία και διαχειρίστηκαν έως το τέλος του αγώνα. Άσχημη στιγμή για την ομάδα ο τραυματισμός της Βάλιας Χριστοπούλου που έπεσε πολύ επικίνδυνα, έπειτα από αντιαθλητικό φάουλ, όπως υπέδειξε ο διαιτητής, χτυπώντας τον αγκώνα και τη λεκάνη.

Την επόμενη αγωνιστική, Σάββατο 7/3/20 στις 18:00, ο ΓΣΑΠ υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Μελισσίων στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Γιαννακού, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Λυραντζάκη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου, Μήτση, Στρατηγού, Κακοσούρη, Γεραντώνη, Τριανταφύλλη.

Γ. ALL STAR MINI GAME

Την Κυριακή 23/2/2020 ο ΓΣΑΠ φιλοξένησε στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου μια μεγάλη γιορτή της ΕΣΚΑ, το ALL STAR GAME MINI κοριτσιών. Τα κορίτσια με τις περισσότερες ψήφους MVP από όλους του ομίλους του τουρνουά ΜΙΝΙ που ολοκληρώθηκε ήρθαν στο κατάμεστο γήπεδο της πόλης για να παίξουν μπάσκετ και να βραβευθούν από την ΕΣΚΑ για την προσπάθειά τους.

Ανάμεσά τους και 2 αθλήτριες του ΓΣΑΠ, η Μαργαρίτα Κεϊσογλου και η Αναστασία Σινάνογλου, που τίμησαν το Σύλλογό τους με αυτή τη διάκριση. «Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να έχετε στόχους και να μάχεστε για αυτούς. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες τους για την προσπάθειά και την αγωνιστικότητά τους σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και στην ΕΣΚΑ για τη άψογη διοργάνωση αυτής της γιορτής του μπάσκετ» αναφέρει ο ΓΣΑΠ.

Δ. ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ

Την Κυριακή 23/02 έδωσαν τον τελευταίο φιλικό τους αγώνα προ τουρνουά τα κορίτσια των Juniors, στο φιλόξενο γήπεδο του Γαλατσίου. Όλα τα κορίτσια συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ομαδικότητα και αγωνιστικότητα μέχρι εξαντλήσεως!

«Σκορ δεν κρατήσαμε, κρατάμε όμως τις συμβουλές και τις οδηγίες των προπονητών, τη λαχτάρα των παιδιών για το παιχνίδι και την ευγενή άμιλλα. Και με αυτά θα ξεκινήσουμε τη συμμετοχή μας στο τουρνουά των Juniors που αρχίζει το Σαββατοκύριακο 07 & 08/03» αναφέρει ο ΓΣΑΠ.

ΓΣΑΠ (Λάουρα Νιτουλέσκου, Σταμάτης Γιακουμής): Κασκαβέλη, Τσελεμέγκου, Μορτάκη-Μαρτάκη, Τελλάκη, Χρήστου, Ανδρεδάκη, Πολυχρονοπούλου, Πολυμένου, Καραθανάση, Δρανίδου, Γρηγοράκου, Πάγια, Λιάρου, Ζαγλανίκη.

Ε.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ

Στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας των γυναικών με την Ηλιούπολη έγινε διαγωνισμός βολών μεταξύ πολλών αθλητριών από τις ακαδημίες του Συλλόγου. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Δασκαλάκη Ελπίδα από τις παγκορασίδες και η Εμμαντίνα Τούτση από τα  PROMINI.

The post Η αθλητική δράστη του Γ.Σ. Αγ. Παρασκευής την Κυριακή 23/2 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα