Γ. Οικονόμου: Περί ακροδεξιών στοιχείων και αποπροσανατολισμού στην Αγία Παρασκευή

Στην αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά αναφορικά με τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την τοποθέτηση του νέου μέλους του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ Φώτη Αλεξόπουλου μπαίνει -μέσω ανακοίνωσης- και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου.

Στην ανακοίνωση της παράταξής του αναφέρεται:

«Σύσσωμη η αντιπολίτευση,

ως όφειλε, κατήγγειλε με ανακοινώσεις και διά ζώσης τοποθετήσεις στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο τις δημοσιεύσεις του νέου μέλους του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ που όρισε ο δήμαρχος, οι οποίες περιλαμβάνουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς για δημοτική παράταξη, η οποία άσκησε  κριτική στον δήμαρχο για την επιλογή του (κυρίως για το γεγονός ότι το εν λόγω πρόσωπο κάλεσε στο παρελθόν βουλευτή της Χ.Α. στην πόλη μας!).

Ο δήμαρχος αντί να φροντίσει να ανακληθούν οι χαρακτηρισμοί και να τους καταδικάσει και ο ίδιος, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις επιλογές του, μπήκε σε μία διαδικασία δημοσίου διαλόγου και υπεράσπισης όσων ψήφισαν αυτό το πολιτικό μόρφωμα σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Με τον τρόπο αυτό περνάει λάθος μηνύματα και δικαίως υπάρχει αυτή η μαζική αντίδραση και αγανάκτηση των δημοτών, με δημόσιες τοποθετήσεις».

«Η δημοκρατία δεν είναι εκδικητική, ούτε  στοχοποιεί, αλλά επαναφέρει στον ορθό δρόμο και συγχωρεί όσους ειλικρινά αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Αλλά δεν νομιμοποιεί, ούτε ανέχεται ακραίες συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιοι είναι αμετανόητοι» τονίζει σε άλλο σημείο της η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Οικονόμου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης του Γ. Οικονόμου για την ακροδεξιά Λήψη

The post Γ. Οικονόμου: Περί ακροδεξιών στοιχείων και αποπροσανατολισμού στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου, Αγία Παρασκευή,oikonomou, agia paraskevi