Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Ο Β. Ζορμπάς σε ρόλο υπεράσπισης των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζεται η έκδοση ανακοινώσεων για τις απόψεις του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Αυτή τη φορά, ο τέως δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών, Γιάννης Σταθόπουλος καταγγέλλει τη στάση του δημάρχου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και απαιτεί «την καταδίκη τέτοιων συμπεριφορών».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει:

«Όλες οι πλευρές της αντιπολίτευσης

κατήγγειλαν, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21/9, την αήθη επίθεση νέου μέλους της παράταξης Ζορμπά κατά της παράταξης Φυσάει Κόντρα.

Είναι αδιανόητο αυτό που έγραψε στο διαδίκτυο, όπως και το ότι στο παρελθόν δημόσια δήλωνε ότι θα καλέσει στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην Αγία Παρασκευή.

Θα περίμενε κανείς, μετά από αυτό, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ζορμπάς να πάρει κάποια απόσταση από τα, απαράδεκτα δημοσιεύματα του νέου του μέλους.

Δεν το έπραξε. Αντί αυτού μας ανέλυσε τις απόψεις του για τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, του εγκληματικού φασιστικού μορφώματος. Τον διόρισε μάλιστα στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών.

Καταγγέλλουμε την στάση του Β. Ζορμπά και απαιτούμε την σαφή καταδίκη τέτοιων συμπεριφορών που δηλητηριάζουν την κοινωνία της πόλης μας».

The post Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Ο Β. Ζορμπάς σε ρόλο υπεράσπισης των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη, Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Ζορμπάς, Χρυσής Αυγής,niki, politon agias paraskevis, zorbas, chrysis avgis