Επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Ξ. Μανιατογιάννης

Όλους τους συμμετέχοντες στην ποδηλατική δράση της Περιφέρειας Αττικής «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το κλίμα», η οποία συμπεριλάμβανε 14 δημαρχεία της Βόρειας Αττικής και διαδρομή 54 χλμ., υποδέχθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Στην υποδοχή, η οποία έγινε στον κήπο του δημαρχείου, ήταν παρόντες η αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αθηνών,

Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία συνόδευε τους ποδηλάτες, ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Κώστας Βαφειάδης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης, και ο κ. Αλέκος Κοντομάρης από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.

Στη συνάντηση με τον κ. Μανιατογιάννη η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον Βόρειο άξονα της Αθήνας και κυρίως για την πόλη των Βριλησσίων, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη μελέτη του Δήμου για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που έχει αναπτυχθεί και προβλέπεται η επέκτασή του στα Βριλήσσια. Επίσης τόνισε ότι «θα συνεχίσουμε να είμαστε πρεσβευτές του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης και βιώσιμων πρακτικών υπέρ του περιβάλλοντος».

The post Επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Ξ. Μανιατογιάννης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα