Ενθουσίασε γονείς και παιδιά η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μικροί Πιανίστες… εν δράσει»

Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσίασε τους Μικρούς Πιανίστες του Δημοτικού Ωδείου, οι οποίοι ερμήνευσαν έργα Ελλήνων και κλασικών συνθετών, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου, με θέμα «Μικροί Πιανίστες… εν δράσει».

Στη συναυλία πιάνου πήραν μέρος νήπια και παιδιά δημοτικού, ορισμένα με τη συνοδεία των δασκάλων τους, τα οποία έφεραν το κοινό

σε επαφή με τον ήχο του πιάνου, ερμηνεύοντας ανάμεσα άλλων Mary Poppins, Mozart, Walt Disney, Can-Can, ελληνικά και γαλλικά παραδοσιακά τραγούδια.

Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο οποίος καλωσόρισε γονείς και παιδιά που βρίσκονταν στην αίθουσα, ευχαρίστησε την καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης Θεοδωράκης» για την άψογη συνεργασία τους, αναφερόμενος συγχρόνως στην ανάγκη των παιδιών για μουσική παιδεία που τους καλλιεργεί  δεξιότητες και αυτοπεποίθηση.

Η αναλυτική ανακοίνωση για τη συναυλίαΛήψη

The post Ενθουσίασε γονείς και παιδιά η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μικροί Πιανίστες… εν δράσει» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα