Οσκαρικές βραδιές στο Cine Νοσταλγία

Οσκαρικές βραδιές για τους «πιστούς» του εξασφάλισε ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία, με τη «Φάλαινα», που πρωταγωνίστησε στα αμερικανικά κινηματογραφικά βραβεία.

Μαζί και το εξαιρετικό θρίλερ «Inside», ενώ… πάρτι θα κάνουν και οι μικροί σινεφίλ με δύο πανέμορφα animation, τα «Αργοναύτες: η οργή του Ποσειδώνα» και «Μούμιες».

Η φάλαινα

(Πέμπτη 15/6, Σάββατο 17/6 και Κυριακή 18/6, στις 20:50)

Η «Φάλαινα», που σάρωσε τα Όσκαρ

της χρονιάς, είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφκσι

Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Φρέιζερ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς, Σάντι Σινκ, Χονγκ Τσάου

Διάρκεια: 117΄

Inside

(Δευτέρα 19/6 και Τρίτη 20/6, στις 21:00)

To αυθεντικό crowd-pleaser, με σασπένς και χορταστική δράση του Βασίλη Κατσούπη, με έναν ερμηνευτικά σαρωτικό Γουίλεμ Νταφόε. Σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα γεμάτο αμύθητης αξίας έργα τέχνης, εγκλωβίζεται ένας διαρρήκτης (Γουίλεμ Νταφόε). Οι συνεργάτες του τον εγκαταλείπουν άρον-άρον και τότε καλείται να βρει τρόπο για να απελευθερωθεί αλλά και για να επιβιώσει, αφού στο σπίτι υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα τρόφιμα.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσούπης

Πρωταγωνιστεί ο Γουίλεμ Νταφόε

Διάρκεια: 105΄

Αργοναύτες: Η οργή του Ποσειδώνα

(Παρασκευή 16/6, στις 21:00 – μεταγλωττισμένο)

Η Πάτι είναι ένα θαρραλέο ποντίκι που ξεκινάει από την Κολχίδα μαζί με τον ηλικιωμένο πλέον Ιάσονα και τους νεκραναστημένους Αργοναύτες του για ένα περιπετειώδες θαλάσσιο ταξίδι, για να σώσει την πόλη της από την οργή του θεού Ποσειδώνα.

Μούμιες

(Τετάρτη 21/6, στις 21:00 – μεταγλωττισμένο)

Μια παρέα από αρχαίες μούμιες εισβάλλει μαγικά στον κόσμο τον ανθρώπων, ώστε να επανακτήσει ένα πολύτιμο αιγυπτιακό δαχτυλίδι που έκλεψε ένας άπληστος αρχαιολόγος.

The post Οσκαρικές βραδιές στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα