Βραβεύτηκαν τα παιδιά του Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Ήλιος πηγή Ζωής αλλά και Ενέργειας» από τον ΣΒΑΠ

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα δόθηκαν τα βραβεία στους νικητές και στους συμμετέχοντες μαθητές Δημοτικών Σχολείων των Δήμων μελών του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης Πόλεων (ΣΒΑΠ) που μετείχαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Ήλιος πηγή Ζωής αλλά και Ενέργειας».

«Τα παιδιά απόλαυσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την αναγνώριση της προσπάθειάς τους, ενώ οι παρευρισκόμενοι γονείς και δάσκαλοι συνεχάρησαν τον ΣΒΑΠ για την

πρωτοβουλία του αυτή, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

H συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των στόχων του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όπως είναι η ηλιακή ενέργεια.

Τα μετάλλια και τα δώρα στους νικητές απένειμαν o πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης, ο υπεύθυνος Προγραμμάτων Παύλος Καμάρας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δήμου Αμαρουσίου Πέτρος Κόνιαρης, ο πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής και η κ. Μαρία Μουρατίδη, αντιδήμαρχος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του ΣΒΑΠ.

Οι διακριθέντες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

1ο Βραβείο – Δημοσθένης Τσίρμας, Γ΄ Τάξη, 5ο Δημοτικό Βριλησσίων.2ο Βραβείο – Ευδοκία Μερτζιμέκη, ΣΤ΄ Τάξη, 1ο Δημοτικό Παπάγου.3ο Βραβείο – Χάρης Χωριανός, Γ΄ Τάξη, 1ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας.

The post Βραβεύτηκαν τα παιδιά του Διαγωνισμού Ζωγραφικής «Ήλιος πηγή Ζωής αλλά και Ενέργειας» από τον ΣΒΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραβεύτηκαν, Διαγωνισμού Ζωγραφικής Ήλιος, Ζωής, Ενέργειας, ΣΒΑΠ,vraveftikan, diagonismou zografikis ilios, zois, energeias, svap