«Εκάβη» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 12 και 13/9

Την παράσταση «Εκάβη» υποδέχεται το Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς και ώρα έναρξης τις 9 μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, ενώ η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, με την Ελένη Κοκκίδου στον ρόλο της Εκάβης και έναν πολυμελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών και μουσικών, τη νέα

μετάφραση της Ελένης Βαροπούλου, σε σκηνοθεσία της Ιώς Βουλγαράκη, το διαχρονικό έργο του Ευριπίδη, που καταγράφει την αποκτήνωση του ανθρώπου που μπορεί να προκαλέσει ο πόλεμος, έρχεται εικοσιτέσσερις αιώνες μετά να ανοίξει μια τολμηρή διαλεκτική με το σήμερα.

Ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Μαρίνα Καλογήρου, Ελένη Κοκκίδου, Οδυσσέας: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ερρίκος Μηλιάρης, Ηλεάνα Μπάλλα, Άκης Σακελλαρίου, Αλέκος Συσσοβίτης, ενώ τον χορό αποτελούν οι Ασημίνα Αναστασοπούλου, Άρτεμις Βαβάτσικα, Ελισσάβετ Γιαννοπούλου, Μαρία Κωνσταντά, Ευσταθία Λαγιόκαπα, Λυγερή Μητροπούλου, Ειρήνη Μπούνταλη, Χρύσα Τουμανίδου, Αμαλία Τσεκούρα.

The post «Εκάβη» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 12 και 13/9 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκάβη, Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου, 139,ekavi, festival rematias chalandriou, 139