Έγιναν τα εγκαίνια στο νέο κλειστό γήπεδο στο «Ζεκάκειο»

Το νέο κλειστό γήπεδο του Δήμου Αμαρουσίου που κατασκευάστηκε στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο» εγκαινίασε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων του Κοινοβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, Συλλόγων και Φορέων του Αμαρουσίου, μαθητών, αθλητών, εκπαιδευτικών και πλήθους πολιτών.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο Θ. Αμπατζόγλου σε ένα κλίμα γιορτής και πλαισιωμένος από τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου & Λυκείου και αθλητές συλλόγων του Αμαρουσίου, μετά την τελετή αγιασμού από τον προϊστάμενο

του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου Χρυσόστομο Στεφανιδάκη & τον ιεροδιάκονο Σεραφείμ, παρουσίασε για πρώτη φορά στους πολίτες το σύγχρονο κόσμημα, το «στολίδι» του αθλητισμού για τον Δήμο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και στάθηκε ιδιαιτέρως στο χρόνο ρεκόρ που κατασκευάστηκε – 4,5 μήνες – με πολύ χαμηλό κόστος.

Ο Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο ξεκινώντας από την ιδέα για αυτό, του συμβούλου του Χρ. Σχινά στη συνέχεια τον δ/ντή του 4ου Λυκείου Κ. Τζώρτζη, τους αρμόδιους αντιδημάρχους, τις Σχολικές Επιτροπές και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ακόμη, ο δήμαρχος εστίασε κατά την ομιλία του στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κατασκευής, του λυόμενου στεγάστρου (τεχνολογίας αεροφερόμενων πλαισίων), η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αισθητικής, ειδικών προδιαγραφών ασφαλείας απέναντι σε ακραία φυσικά φαινόμενα και ικανή να λειτουργήσει ως προπονητήριο για τα αθλήματα μπάσκετ, βόλει, χαντμπολ και ποδόσφαιρο σάλας.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τα εγκαίνια του κλειστού γηπέδου

The post Έγιναν τα εγκαίνια στο νέο κλειστό γήπεδο στο «Ζεκάκειο» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα