Δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγ. Παρασκευής από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων»

Δώδεκα μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», συνοδευόμενοι από τη γενική διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Βάσια Παπαδοπούλου και την εκπαιδευτικό Νάνσυ Λάζου, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και παρέδωσαν δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών.

Τα δώρα, παιχνίδια στηνπλειοψηφία τους, είχαν συλλέξει, συσκευάσει και ταξινομήσει ηλικιακά τις προηγούμενεςημέρες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με τον κατάλογο που

είχανπαραλάβει από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Μαθητές και εκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο γενικός γραμματέας, Μιλτιάδης Κύρκος, και από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ο αντιδήμαρχος Νίκος Κωβαίος, η Γεωργία Ξενούλη και η Λίβια Κανέλλου.

Ο δήμαρχος ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους εξήγησε πώς δημιουργήθηκε, πότε λειτούργησε για πρώτη φορά, πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη δομή και με ποιο τρόπο εξυπηρετούνται οι δικαιούχες οικογένειες του Δήμου.

Στη συνέχεια τουςπροσφέρθηκε χριστουγεννιάτικο κέρασμα και αφού αντάλλαξαν ευχές με τουςεκπροσώπους του Δήμου, έφυγαν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο λειτουργίας τηςδομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αγίας Παρασκευής.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δίνει τα συγχαρητήρια της στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων «Ο Πλάτων», που εδρεύει στα Γλυκά Νερά, για αυτή την ευαισθητοποίησή τους και κοινωνική προσφορά τους απέναντι στους οικονομικά αδύναμους του Δήμου.

The post Δώρα για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγ. Παρασκευής από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα