Δήμος Μπροστά+: Ακούμε την κοινωνία – Ενημερώνουμε για το πρόγραμμά μας

Αδιάκοπα και χωρίς να σταματάμε στιγμή, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στην κοινωνία της πόλης μας, να ακούμε και να καταγράφουμε τα προβλήματα των πολιτών και να ενημερώνουμε για τις θέσεις μας στην αντιμετώπιση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων στο Δήμο μας.

Αυτή την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το μέλος ΔΣ ΚΟΙΠΑΠ, Μαρία Τραγάδη, το μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ, Χαράλαμπος Καρανάσος, το μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σπυριδούλα Σίννη, το μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Μανδαμαδιώτου και οι κοινοτικοί Σύμβουλοι

Πεύκης Βασίλης Γρυλλής και Φανή Γραμμένου βρέθηκαν στις λαϊκές αγορές της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με δημότες και να ακούσουν τα προβλήματά τους. Παράλληλα, διένειμαν φυλλάδιο, με το πρόγραμμα της παράταξης «δήμος Μπροστά+» για την επόμενη μέρα στον Δήμο και κάλεσαν όλους τους δημότες να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα στην πόλη.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε καθημερινά την επαφή με την κοινωνία. Ακούμε τα προβλήματα, καταγράφουμε, ενημερώνουμε για τις προτάσεις μας, προτείνουμε λύσεις. Παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Με καθαρά πρόσωπα, ανθρώπους της εργασίας, με θέληση να προσφέρουμε. Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, μέχρι να το πετύχουμε!».

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+.

The post Δήμος Μπροστά+: Ακούμε την κοινωνία – Ενημερώνουμε για το πρόγραμμά μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα