Όταν κάνουν κουμάντο οι ορμές…

Η φυλάκιση του θρυλικού Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση και μια «ηδονή δύο λεπτών», δείχνει το μέγεθος της ηλιθιότητας. Ο τύπος που είχε τα πάντα –και μια γυναίκα θεά- τα κατέστρεψε όλα…

Αρκετά χρόνια πριν πεθάνει ο Ζίγκμουντ Φρόιντ, ο ψυχίατρος, και θεμελιωτής της ψυχανάλυσης, είχε βγάλει τα συμπεράσματά του κι έκοβε το χέρι του ότι είναι μόνο έτσι: ότι οι ορμές σέρνουν τον άντρα, τον διατάζουν, τον καθοδηγούν, τον καθηλώνουν, μπορούν να τον οδηγήσουν στον γκρεμό!

Οι ορμές, καταλαβαίνετε τώρα… Αυτές που χτυπάνε απευθείας στον εγκέφαλο και τον τρελαίνουν. Όχι ότι συμβαίνει σε

όλους αλίμονο. Αλλά αυτοί τους οποίους διατάζει το… -καταλαβαίνετε πάλι- είναι πραγματικά έρμαια του πάθους τους.

Εκείνο που δεν μπόρεσε να εξηγήσει ο Φρόιντ –κι έσκιζε τα διπλώματα του- είναι πώς γίνεται ένας άντρας που έχει την τέλεια γυναίκα, αυτήν που θα τρέλαινε τον καθένα, να μην της δίνει σημασία και να γίνεται βιαστής γυρεύοντας μια ικανοποίηση δύο λεπτών!

Γιατί αυτό συνέβη με τον Ντάνι Άλβες, που πλέον έχει άπλετο χρόνο στη φυλακή για να σκεφτεί και να ξανασκεφτεί ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ είναι, πόσο νούμερο, πόσο καραγκιόζης, πόσο αυτοκαταστροφικός και με πόσα –αμέτρητα- συμπλέγματα.

Ευλογημένος από την κορυφή ως τα νύχια, με ταλέντο που θα μνημονεύεται «εις τους αιώνας», παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία και επιπλέον τροπαιούχος με φανταστικές ομάδες στον κόσμο (Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Παρί, Σεβίλλη, Σάο Πάολο, κατάφερε να γίνει είδωλο και βέβαια πολυεκατομμυριούχος.

Όχι ότι τα λεφτά παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στο…, καταλαβαίνετε. Υπάρχουν και φτωχοί βιαστές.

Ο τύπος λοιπόν, με λυμένα όλα τα προβλήματα για άλλες εφτά ζωές, είχε κι άλλη ευτυχία στη ζωή του. Παντρεύτηκε την εκπληκτική ΤζοάναΣανθ, ένα τοπ μόντελ από την Ισπανία (Τενερίφη), μια γυναίκα που έκανε πάταγο στις πασαρέλες του κόσμου.

Δέκα χρόνια μικρότερή του. Κούκλα. Θεά. Νεράιδα. Περπατούσε και… άνοιγαν τα πεζοδρόμια! Κι επιπλέον; Έλιωνε για τον άντρα της –αποδεδειγμένο από μαρτυρίες κοινών φίλων- χαρίζοντας του απέραντη ευτυχία.

Εκείνη αδιαφόρησε για τις κακές γλώσσες, αυτές που έλεγαν ότι η αιτία του διαζυγίου του με την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους, ήταν ο Ντάνι Άλβες φλέρταρε ασύστολα. Ακόμα και θηλυκές γάτες που λένε!

Επέλεξε να τον ακολουθήσει και να του αφοσιωθεί, ακολουθώντας τον παντού.

Αν τον ακολουθούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα του Δεκεμβρίου στο κλαμπ στο οποίο θέλησε να πάει, ίσως ο άντρας της να μην ήταν τώρα στη φυλακή. Μπορεί βέβαια να ήταν αργότερα…

Εκείνο το βράδυ λοιπόν, ο τύπος που είχε όλα τα καλά του κόσμου, ακολούθησε μια κοπέλα στις τουαλέτες και τη βίασε «χωρίς έλεος», όπως ανέφεραν τα ισπανικά Μέσα.

Ο «άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω» έφτασε στο σημείο να πει στην αστυνομία ότι εκείνη τον κάλεσε, άρα εκείνη ευθύνεται για όλα!

Εν πάση περιπτώσει, είπε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Κι επειδή οι αρχές δεν μάσησαν κι ούτε θαμπώθηκαν από τη λάμψη του, τον τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί και τον έστειλαν στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

Υπήρξαν βέβαια κρυφές πιέσεις για «να μην καταστραφεί αυτός ο θρύλος», αλλά όλα έπεσαν στο κενό.

Τώρα κινδυνεύει με 18 χρόνια φυλακή, επειδή εκεί δεν περνάνε τα… «ξέρεις ποιος είμαι εγώ!»

Γιατί στην ουσία αυτό είπε στο άτυχο κορίτσι, που δεν έκανε πίσω και προχώρησε στην καταγγελία που καίει τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

«Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα. Έκλεισε την πόρτα και τότε του είπα αμέσως ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν και μετά μου ζητούσε συνέχεια να του πω ότι ήμουν η π… του. Του έλεγα ότι ήθελα να φύγω, αλλά επέμενε. Μου έπιασε το κεφάλι, μου το έσπρωχνε χαμηλά και μου ζητούσε να του κάνω στοματικό έρωτα»

Έγιναν κι άλλα, τα οποία όμως δεν γράφονται…

Η σύζυγός του έζησε το δράμα σε όλο του το μεγαλείο. Μία εβδομάδα πριν κήδεψε τη μητέρα της και τώρα πρέπει να διαχειριστεί όλο αυτό, με δεκάδες κάμερες έξω από το σπίτι τους σε εικοσιτετράωρη βάση.

Μάλλον τα παρακάλια της δεν θα πιάσουν τόπο.

«Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ»

Όσα διπλώματα κι αν είχε σκίσει ο Φρόιντ, όσα κι αν σκίσουν οι επόμενοι, ποτέ κανείς τους δεν θα καταλάβει με ακρίβεια πώς «ένα λεπτό ηδονής» είναι ικανό να κάνει κάποιον να καταστρέψει τα πάντα.

Έρμαιο των ορμών του, ο Ντάνι Άλβες πληρώνει το πάθος του με την ίδια του την ελευθερία. Τουλάχιστον θα έχει το χρόνο να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει κουμάντο το… τέτοιο!

Keywords
Τυχαία Θέματα