Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Πανδημία στην Παιδεία» στις 27/1 από τους γονείς του Κρυσταλλείου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης

«“Κεραμίδα μας έπεσε” όταν πριν πέντε ημέρες λάβαμε πρόσκληση από το… Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πεντέλης για συμμετοχή σε τηλεσυνάντηση αύριο Τρίτη 26/1/2021, μεταξύ της υπουργού Παιδείας, κ. Κεραμέως, εκπαιδευτικών και Συλλόγων Γονέων», όπως σημειώνουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Κρυσταλλείου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης.

Με αφορμή το προαναφερθέν, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι την Τετάρτη 27/1/2021, στις 20:00, όπως κάθε Τετάρτη τους τελευταίους μήνες,

θα πραγματοποιήσει ζωντανή συζήτηση με τίτλο «Πανδημία στην Παιδεία».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, οι γονείς αναφέρουν τα εξής:

«Επιλεγμένοι» καλεσμένοι που πρέπει να στείλουν από πριν τις ερωτήσεις τους για «ομαδοποίηση», σε μια διαδικτυακή συζήτηση που «δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθεί ή να προβληθεί ζωντανά…».

Διαβάζοντας και τι έγινε στις αντίστοιχες «τηλεσυναντήσεις» της υπουργού πριν λίγες ημέρες σε Δήμο Παπάγου-Χολαργού και Δήμο Ηρακλείου, με αποκλεισμό εκπροσώπων εκπαιδευτικών, αλλά και… κλείσιμο μικροφώνων, μπήκαμε στο νόημα!

Τα ζητήματα στην Παιδεία είναι πολύ σημαντικά για να γίνονται πεδίο προφάσεων και εντυπώσεων με «αυθόρμητους χειροκροτητές».

Εμείς, ο Σύλλογος Γονέων του Κρυσταλλείου, μεθαύριο Τετάρτη 27/1/2021 στις 20:00, όπως κάθε Τετάρτη τους τελευταίους μήνες, θα κάνουμε μια ζωντανή πραγματική συζήτηση με τίτλο «Πανδημία στην Παιδεία». Με αληθινούς καλεσμένους, ελεύθερες ερωτήσεις και ειλικρινείς απαντήσεις.

Για όλους, με όλους.

The post Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Πανδημία στην Παιδεία» στις 27/1 από τους γονείς του Κρυσταλλείου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα