Δ. Παπακωνσταντίνου: Αποτίουμε φόρο τιμής στα 350.000 και πλέον θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου σημειώνει ότι «είναι πλέον καιρός να αναγνωρισθεί διεθνώς και η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού».

Ειδικότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Σύσσωμο το ελληνικό έθνος αποτίει, με σεβασμό και οδύνη, φόρο τιμής στα 350.000 και πλέον θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

από την τουρκική βαρβαρότητα.

Η πόλη μας, τα Μελίσσια, δεύτερη πατρίδα για πολλούς Ποντίους, είναι περήφανη γιατί έχει στην οικογένειά της απογόνους μιας ένδοξης ελληνικής αυτοκρατορίας, που διαπρέπουν με τους αγώνες, τον πατριωτισμό και την επιχειρηματικότητά τους και κρατούν άσβεστη τη φλόγα και τον πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού, που αποτελεί συμπλήρωμα με διακριτό τρόπο του ελληνικού έθνους.

Είναι πλέον καιρός, μετά και την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, να αναγνωρισθεί διεθνώς και η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!

Είναι θέμα δικαίωσης για τα θύματα και τους απογόνους τους!

The post Δ. Παπακωνσταντίνου: Αποτίουμε φόρο τιμής στα 350.000 και πλέον θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπακωνσταντίνου, Αποτίουμε, 350 000, Ποντιακού Ελληνισμού,papakonstantinou, apotioume, 350 000, pontiakou ellinismou