Ερωτηματολόγιο σε υποψήφιους βουλευτές απέστειλε η ΟΣΑΚ

Στη δημιουργία συμμαχίας με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές στοχεύει η ΟΣΑΚ μέσα από εκστρατεία της με αφορμή τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών έχει δώσει μεγάλες μάχες για την υλοποίηση και διαφύλαξη της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ. Παράλληλα αγωνίζεται για τον εκσυγχρονισμό και ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων, καθώς και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στο αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο φάρμακο. Υψηλά στις προτεραιότητές της παραμένει η συμμετοχή

των ασθενών στους σχεδιασμούς για την πολιτική της υγείας, η αξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η αξιολόγηση και εκπαίδευση των ιατρών, η υλοποίηση της δημιουργίας Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και η θέσπιση του θεσμού του Συνηγόρου Υγείας κα. 

Θέλοντας να διασφαλίσει ότι οι νεοεκλεγέντες βουλευτές θα συνδράμουν στην προσπάθεια της ΟΣΑΚ για δημιουργία συμμαχίας με στόχο την προώθηση και ανάδειξη εντός του Κοινοβουλίου των μεγάλων θεμάτων της υγείας τα οποία αποτελούν ύψιστη προτεραιότητά της, έχει αποστείλει ερωτηματολόγιο σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές το οποίο και καλούνται να συμπληρώσουν. Η ΟΣΑΚ θα προβεί σε δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων και των ονομάτων όσων υποψηφίων ανταποκριθούν στηρίζοντας την εκστρατεία της.

Με την ευκαιρία αυτή εύχεται σε όλους τους υποψήφιους κάθε επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερωτηματολόγιο, ΟΣΑΚ,erotimatologio, osak