Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει σε πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για τους πληγέντες της Covid-19

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες για μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση που έχει ως σκοπό τη στήριξη των πολιτών που έχουν «χτυπηθεί» από Covid-19, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας, εφαρμόζοντας πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του υπουργείου Υγείας και της Ομοσπονδίας «ΑΡΓΩ».

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται

είναι δωρεάν και απευθύνονται στους νοσούντες από Covid-19, στις οικογένειες τους και τον γενικό πληθυσμό, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δράση στοχεύει στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης, έτσι ώστε οι δημότες να βελτιώσουν την ψυχική τους ανθεκτικότητα και να υποστηριχθούν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ψυχική επιβάρυνση που έχει προκαλέσει η πανδημία, καταλήγει η δημοτική αρχή.

The post Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει σε πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης για τους πληγέντες της Covid-19 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Αγίας Παρασκευής, Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Covid-19,dimos agias paraskevis, psychokoinonikis ypostirixis, Covid-19