Δ. Κεχαγιά: Είμαστε η μόνη ομάδα που ξέρει και μπορεί να πάει τον Δήμο Πεντέλης ακόμη πιο μπροστά

Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών της η δήμαρχος Πεντέλης και εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό Συμπολιτεία, Δήμητρα Κεχαγιά, πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της στο Πευκοδάσος Μελισσίων το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου. Ομιλία με την οποία «έπεσε η αυλαία» των προεκλογικών συγκεντρώσεων ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η δήμαρχος χαρακτήρισε ως «συγκλονιστική» την παρουσία του κόσμου, τον οποίο και ευχαρίστησε από καρδιάς, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωση είναι προάγγελλος νίκης την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

«Με ήθος, αξιοπρέπεια

και πολλή όρεξη για δουλειά θα πορευτούμε και την επόμενη 5ετία» τόνισε η Δ. Κεχαγιά, δεσμευόμενη προσωπικώς ότι «ο Δήμος Πεντέλης θα γίνει ακόμα περισσότερο ο Δήμος που όλοι ονειρευόμαστε. Ένας Δήμος του μέλλοντος με σεβασμό στον πολίτη».

Η δήμαρχος ζήτησε και αυτή την Κυριακή την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών της, τους οποίους κάλεσε να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους νέους, η παρουσία των οποίων στην εκδήλωση ήταν επίσης αισθητή.

«Είμαστε η μόνη ομάδα που ξέρει και μπορεί να πάει τον Δήμο Πεντέλης ακόμα πιο μπροστά. Προχωράμε μαζί για τη νίκη» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Δ. Κεχαγιά, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι θέλει τους πολίτες να είναι κοντά της, ώστε κι εκείνη με τη διοίκησή της να είναι δίπλα τους και την επόμενη πενταετία.

The post Δ. Κεχαγιά: Είμαστε η μόνη ομάδα που ξέρει και μπορεί να πάει τον Δήμο Πεντέλης ακόμη πιο μπροστά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα