Άρση μέτρων και πήρε… ζωή η Λέσχη Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Μόλις επέτρεψαν τα μέτρα την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ οι αρμόδιοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού συγκεντρώθηκαν στο κτίριο του Νέου Ψυχικού και αντάλλαξαν ευχές και πασχαλινά δώρα.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, μαζί με την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα, τον αντιδήμαρχο Θεμάτων Κοινωνικής Πολιτικής Μπάμπη Μπονάτσο και την πρόεδρο του Παραρτήματος Φιλοθέης Ψυχικού της ΕΑΕ Αναστασία Αγγελάκη, επισκέφθηκαν τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου τη Λέσχη Φιλίας και Δημιουργικής Ωριμότητας και αντάλλαξαν ευχές, δώρα, αλλά

και ιδέες για το μέλλον της.

«Γιατί οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, που μας μεγάλωσαν, αξίζουν να έχουν από εμάς το καλύτερο» όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Η Λέσχη Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-13:30 και το απόγευμα 18:00-20:00, εκτός Δευτέρας, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

The post Άρση μέτρων και πήρε… ζωή η Λέσχη Φιλίας & Δημιουργικής Ωριμότητας Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρση, Λέσχη Φιλίας, Δημιουργικής Ωριμότητας Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού,arsi, leschi filias, dimiourgikis orimotitas dimou filotheis – psychikou