Αλ. Μουστόγιαννης προς Β. Ζορμπά: Σου επιστρέφω τα περί «αχαρακτήριστου»

Με επιστολή του στο «Ε», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, με αφορμή τη συνέντευξή μας με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Ζορμπά, εστιάζει στο τελευταίο ερώτημα που του θέσαμε, να πει έναν σύντομο χαρακτηρισμό για καθέναν από τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην απάντησή του, ο κ. Ζορμπάς απεκάλεσε τον κ. Μουστόγιαννη ως «αχαρακτήριστο» και επί αυτού του σχολίου ο δεύτερος αναφέρει στην επιστολή του στον ιστότοπό μας:

Παρακολουθώντας σημεία της συνέντευξής σας προς

τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπά, στην τελευταία σας ερώτηση ζητήσατε να πει μια φράση για κάθε επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης. Στο δικό μου επίθετο λοιπόν με ανέφερε ως «αχαρακτήριστο».

Έχω λοιπόν να του απευθύνω κάποια ερωτήματα:

Πώς δέχτηκε να πάει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της Ν.Δ. και να παρακαλέσει έναν «αχαρακτήριστο» να τον στηρίξει στον 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, παρουσία μάλιστα του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Αυγενάκη;Πώς μπροστά σε κομματικά στελέχη, επίσης, έκανε πρόταση συνδιοίκησης σε έναν «αχαρακτήριστο»;Πώς τη βραδιά των εκλογών που κέρδισε ευχαρίστησε ιδιαιτέρως μπροστά στους ψηφοφόρους του έναν «αχαρακτήριστο»;

Το επίπεδό του έχει πέσει κάτω από το μηδέν. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, καθώς ξεχνάει από πού ξεκίνησε και πώς φέρεται σήμερα στους πολίτες.

Απαξιώνει συνεχώς τους πολιτικούς του αντιπάλους, με φράσεις καφενείου.
Τον καταλαβαίνω, έρχεται η ώρα της πολιτικής του σύνταξης, γιατί δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί δήμαρχος.

Του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και τον καλώ να επανέλθει στην κανονικότητα, γιατί οι χαρακτηρισμοί που έχω να του πω είναι τόσοι πολλοί που μια σελίδα δεν φτάνει.

Υ.Γ.: Quo usque tandem abutere,Catilina patientia nostra?

The post Αλ. Μουστόγιαννης προς Β. Ζορμπά: Σου επιστρέφω τα περί «αχαρακτήριστου» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα